Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mégis miért akkora baj az, ha a férfiből
hiányzok az önbizalom, határozottság, ha ezt tudja
kárpótolni sok jó belső tulajdonsággal?
Figyelt kérdés
Például lehet számítani rá, mindig meghallgatja a problémáidat és segít megoldást keresni, ha betegek vagytok akkor elmennek gyógyszert venni, kaját, teát készítenek. Megértőek, megbízhatóak, hűségesek, hisz sosem csalnának meg. Számíthattok rájuk, hiszen nem lógnak egyfolytában az oly fontos haverokkal. Biztosabb társak családalapítás esetén is, hiszen nem kell attól tartanotok, hogy lelépik egy esetleg fiatalabb, szebb nővel, otthagyva benneteket 2 gyerekkel.
Ha a férfinek önbizalomhiánya van, akkor az eleve ellentétben áll azzal, hogy rengeteg jó belső tulajdonságot képes magáról felsorolni, és ennyire értékesnek tartja magát. Akinek nincs önbizalma, attól egész nap azt hallgatod, hogy ő mennyire rossz, nincsenek jó tulajdonsága, nem tud neked adni semmit a kapcsolatban, egy csődtömeg, neki semmi sem sikerül, nem is érti, miért vagy vele együtt, úgyis elhagyod majd valakiért, aki nála jobb. Én ezt nem nevezném biztos társnak a családalapítás terén...
2016. máj. 28. 18:53
2/42 anonim válasza:
Azért mert nem egy gyereket akarnak maguknak akit istápolni kell az anyja helyett, hanem egy férfit. Az általad felsorolt tulajdonságok nem kimagaslóak, hanem alap dolgok és egy határozott férfiban is megvannak amennyiben normális.
A párom meg már elnézést de ne azért ne csaljon meg mert nem tud és nem kell senkinek, hanem mert nem akar!
2016. máj. 28. 18:54
3/42 anonim válasza:
Nem pszichológust meg komornyikot keresek egy férfiban, hanem hogy férfi legyen.
2016. máj. 28. 18:59
4/42 anonim válasza:
Ti amúgy hol éltek? Ezek hol alap tulajdonságok? Szerintetek ez mindenkinél meg van? Tényleg nem akarok veszekedni, általában passzív figyelő vagyok, de most muszáj volt írnom. Meg amúgy, oké, hogy nem nektek kell istápolni az önbizalomhiányos srácokat, de talán nekik is nagyobb lenne az önbizalmuk, ha ilyen felsorolt dolgokra nem azt mondjátok, hogy alap dolgok, hanem azt, hogy férfias, becsülendő tulajdonságok-erények. Mert ha ezt gondolják, akkor jé, én becsülendő vagyok, és egy tized százalékponttal felment az önbizalmuk, és nem azt gondolják, hogy áá ezek mindenkiben benne vannak, semmi jó nincs bennem. PEdig rohadtul nincs meg mindenkinél. 22/F
2016. máj. 28. 19:01
5/42 anonim válasza:
"Számíthattok rájuk, hiszen nem lógnak egyfolytában az oly fontos haverokkal."
Szóval magányos, nincs egy barátja sem, sem semmilyen hobbija, teljesen rá van akaszkodva a másikra, és tőle reméli a megváltást, meg hogy elmúlnak a problémái. Ezáltal a másik sem mehet sehova, nem csinálhat semmit, mert ki akarja sajátítani, hiszen ha nem vele van, akkor biztos jobban érzi magát máshol, netalántán talál is magának valakit, aki jobb.
Ez nem valami vonzó.
2016. máj. 28. 19:04
6/42 anonim válasza:
Leirtak az elottem szolok.1.Ferjem pont ilyen volt mint amilyet leirtal.Onbizalomhianyat egy hamvas tizenevessel karpotolta.
2016. máj. 28. 19:04
7/42 anonim válasza:
Persze, de akkor te is istenítsd azt a nőt aki főz neked, kimossa a szros gatyád és felkapcsolja a villyant szex közben mert ezek becsülendő dolgok és nagyon nem alap!
2016. máj. 28. 19:05
8/42 A kérdező kommentje:
4
Persze, hogy nincs benne minden férfiban. Csakhogy ők pont azokra buknak, akikben nincs meg, mert imádják ha megríkatják őket, ha szenvedhetnek, ha megcsalják, megalázzák őket. A nők ilyen mazochisták...
2016. máj. 28. 19:05
9/42 anonim válasza:
Hát nem is alap dolgok, ha egy nő 10 óra munka után főz, és mondjuk mos rám. Hidd el, megbecsülöm, és viszonzom ahogy tudom, például valamikor én főzök rá, én teszem be a mosást, én mosogatok el. :) 22/F
2016. máj. 28. 19:06
10/42 A kérdező kommentje:
5-ös
Te totálisan (lehet szándékosan) félreértettél. Nem csak ez a két véglet létezik, csak nagy önbizalommal megáldott férfiegyedek számára általában első helyen vannak a haverok, vagy legalábbis nagyon előkelő helyen és lelkifurdalás nélkül le tudnak lépni velük, gyakran magára hagyva a nőt. És nem csak a másik véglet létezik, hanem például a heti 1 alkalom kijárás haverokkal az szerintem sokkal elfogadhatóbb egy párkapcsolatban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!