Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos tulajdonság a barátnő szerzésbe csajozásba a határozottság és az önbizalom?
Főleg lányok: mennyire tartjátok vonzó tulajdonságnak egy férfiba, ha magabiztos van önbizalma?
Én úgy vélem, hogy ez lehet a problémám (mert arcra nem vagyok csúnya, ezt nem nagyképűségből írtam), és ezért volt még csak egy barátnőm 27 év alatt. És ő is azokat a dolgokat szerette bennem amiket én nem igazán önmagamba.
Arra gondoltam amik frusztrálnak azokat előbb leküzdöm, és csak utána kezdek neki csajozni vagy barátnőt szeretni.
Leteszem a bagót első körbe, ettől majd hízni kezdek (legutóbb is amikor sikerült), meg elkezdtem egy küzdősportot is (judo) ez nem sérülés veszélyes, és megtanít verekedni, van sikerélményem is, emiatt. De még mellé tanulok majd egy kis savate-t vagy thai box-ot vagy ilyesmit. Így majd megtudom védeni magamat meg akit szeretek a kocsmába, egy részeg 120 kg foci huligán ellen (vagyis hát meg lesz az esélye) stb. Meg letekerek bicajjal az Adria-tengerhez (még nem láttam a tengert) és ha lesz kitartásom akkor még a bosnyák piramisokhoz is. Na, ha ezt túlélem (mert ugye ez rohadt veszélyes átkelni egy sötét balkáni országon) akkor az nagyon megnövelné a hitemet magamba. Plusz még teszek egy nyelvvizsgát angolból, hogy tudjak beszélgetni külföldiekkel, meg jobban megnyíljon nekem a világ (ez is bánt, hogy nincs meg még a középfokún sem az egyetemen meg egy csomó ember folyékonyan beszél) meg ismerjem a kultúrájukat az is sokat adna.
A legjobban most azt bánt, hogy még csak 1 lánnyal feküdtem le (bár vele minden volt még BDSM is). Ezért gyűjtök pénzt és elmegyek 4-5 prostihoz, akkor legalább nem érezném frusztráltan magam emiatt sem. Mondjuk akkor nem bántott amikor volt barátnőm, mert szerelmes voltam. De jobb ezen inkább túl esni most...
Vélemény? Érdemes szerintetek?
(egy év alatt ezeket meg lehetne csinálni, ezeket, talán csak az önvédelmi részhez kellene még egy év)
Minden normális választ köszönök!
Légyszi ne bántsatok, így is elég elcsesz***t hulladéknak érzem magamat... :(
https://www.youtube.com/watch?v=-0BQDREu8sg
Igen, a határozottság és az önbizalom nálam elsődleges.
Sok sikert a céljaidhoz, Neked legalább vannak!
Nagyon jó terveid vannak. Pénzt prostira?? inkább tanulj. PUA (Google a barátod)
Miért pont egy foci huligánt kell említeni? o_O a média eltorzítja őket.. :-)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!