Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Átlagos férfinek csak kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfinek csak kövér nő jut?

Figyelt kérdés

Mintha nem lennének a kategóriák egy szinten a két nem között.

Egy szép nő de egy átlagos is könnyen talál férfit. Nálunk meg az van ha nem vagy trendi 60 kiló seprő fejjel vagy a másik véglet a gyúrós akkor nem kapsz nőt. Az oké hogy egy elhizott ne számitson semmire de egy teljesen átlagos testalkatú aki nem izmos de nem is vékony az is a selejnek van nézve és esélye sincs... míg egy átlagos nő vígan kap faszit. Hol itt az igazság?

2016. máj. 13. 01:27
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"Szóval egy lány 170 körüli magassággal olyan 65 kg körül átlagos súlyú, és ennél kisebb testsúlyt csak komoly és rendszeres munkával (vagy nagyon tudatos kalóriamegszorítással) tud fenntartani"

170 cm vagyok, és most olyan 58 kiló, ez magamhoz képest borzalmas elhízás, mert elkezdtem fogamzásgátlót szedni, amúgy 50-55 között voltam mindig, pedig ettem mindent amit épp megkívántam, és annyit amennyi csak jólesett. Nem voltam sose kórosan sovány. :D Én amúgy azt látom, hogy rengeteg a genetikailag vékony lány. Maximum annyi lehet valaki kifogása ellenük, hogy az ilyen nők vékonyak, de attól még nem olyan az alakjuk, mint a sportos vékonyaknak.

2016. jún. 6. 09:39
 32/32 anonim ***** válasza:

[link]

A 170 cm-hez az 55 kg az alját súrolja a normál súlytartománynak, és 63 kg körül van az átlag. Az lehetséges, hogy a te esetedben az 50-55 kg nem "kóros", hiszen egészséges étvágy mellett vagy ilyen súlyú, de attól még sovány, és nem az átlag.

Nyilván a BMI nem minden, nem nézi, hogy valaki löttyedten vékony-e vagy formásan, és nem nézi például az izom/zsír arányt sem. De attól még jó megközelítés.

(Mellesleg mivel az izom nehezebb, mint a zsír, egy kinézetre ugyanolyan vékony ember ha izmos, akkor éppen nehezebb lesz valamivel, mint a társa aki a hasonló testalkatot kevesebb izom és valamivel több zsír formájában éri el, de ez már csak szőrszálhasogatás.)

2016. jún. 7. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!