Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudnátok tippeket adni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tippeket adni, hogy hogy hívjak el egy kövér lányt randira? (Láttam, hogy itt páran 70-80 kg-val is kövérnek gondolják magukat, de most tényleg egy kövér lányról lenne szó és ha lehet csak ilyen lányok írjanak és kort is írjatok légyszi. )

Figyelt kérdés
Van pár ötletem egyébként csak azért kéne vélemény is róluk :)

2016. máj. 8. 16:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
21%
Hívd el a Mekibe.
2016. máj. 8. 16:22
 2/23 A kérdező kommentje:
Reménykedtem benne, hogy nem kell külön kiírnom, hogy a vicces kedvünkben lévő emberek ne írjanak, ha nem tudnak értelmes dolgot hozzáfűzni a dologhoz.
2016. máj. 8. 16:23
 3/23 anonim ***** válasza:
36%

A legjobb, ha egy szelet szalonnába pirospaprikával hímezed bele, hogy

"Gyere el velem randizni, Diabéta"

2016. máj. 8. 16:24
 4/23 anonim ***** válasza:
37%

Mennyire dundi? Miota ismered?

Tobb info kene:)

2016. máj. 8. 16:24
 5/23 anonim ***** válasza:
84%
Igazad van kérdező, ez egy komoly kérdés, nem szabad elviccelni, mert köztudott, hogy a kövér lányokat máshogy kell randira hívni, mint a vékonyakat.
2016. máj. 8. 16:26
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

Mint egy atlagos alkatu lanyt?

Egy kover lany

2016. máj. 8. 16:27
 7/23 anonim ***** válasza:
24%
Teccenek a hurkáid, eljönnél velem randira? Fizetek neked 8 hamburgert.
2016. máj. 8. 16:31
 8/23 anonim ***** válasza:
85%

Ugyanúgy, mint egy nem kövér lányt. Mégis mi lehetne a különbség? :D

"Nincs kedved eljönni velem meginni egy <valami>-t?"

2016. máj. 8. 16:36
 9/23 anonim ***** válasza:
91%
Ők valami más faj, akikhez külön technika kell? Vagy mire gondolsz? Szerintem pont ugyanúgy kell őket randira hívni, mint egy átlagos, vagy akár egy nagyon vékony lányt.
2016. máj. 8. 16:38
 10/23 anonim ***** válasza:
25%
Nem értem miért spilázod túl..: "Szia Józsi vagyok, nem eszünk egy vödör valamit?" Ennyi.
2016. máj. 8. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!