Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos férfinek csak kövér nő jut?
Mintha nem lennének a kategóriák egy szinten a két nem között.
Egy szép nő de egy átlagos is könnyen talál férfit. Nálunk meg az van ha nem vagy trendi 60 kiló seprő fejjel vagy a másik véglet a gyúrós akkor nem kapsz nőt. Az oké hogy egy elhizott ne számitson semmire de egy teljesen átlagos testalkatú aki nem izmos de nem is vékony az is a selejnek van nézve és esélye sincs... míg egy átlagos nő vígan kap faszit. Hol itt az igazság?
Én nem tudom az olyan emberek, akik ilyeneket kérdeznek, azok hol élnek.. Menj már ki az utcára és nézzél már a szemeddel.. Én rengeteg olyat látok, hogy jó pasi átlagos vagy csúnyácska lánnyal mászkál kézen fogva, vagy épp fordítva, gondolom ők nem olyan felszínesek, mint te..
Ne a gyakorin nyígó "férfiakat" meg a sztárokat vedd alapul, szállj már fel reggel meg délután egy villamosra vagy buszra és nézd meg milyen párok vannak rajta.... tök átlagosak.
Persze ha napközben bemész pl a westend drágább üzleteibe akkor ott azt fogod látni, hogy a cicababák fullos pasival nyomulnak, mert nekik csak az a jó, de azért ne ez legyen már az átlag...
100 nőből kb. 70-en van valamennyi súlyfelesleg, szóval igen, még a jó pasiknak is csak kövér nő jut.
Főleg akkor, ha neked az átlagos súly olyan 48-52 kg körül mozog, és egy 165 cm-es, 65 kg-os nőt már kövérnek nevezel.
A maradék 30 nő, akinek a súlyával nincs gond, meg úgy válogat, ahogy jól esik neki, mert az ilyen kis gyökereknek, mint TE is, a szépség és a soványság ugyanazt jelenti.
Szerencsére rengeteg férfi van, akinek nem az első és egyetlen szempont párválasztásnál, hogy hány kiló a kiszemelt, és képesek boldog párkapcsolatot kialakítani egy 55-65 kilós nővel is.
A kategóriák egy szinten vannak, csak egyesek, mint pl. TE, ezt képtelenek helyesen értelmezni.
Ha egy nő vékony, jó a feneke, jó a melle, arányos az arca, nincsenek rajta szépséghibák, stb, nálatok csak átlagos, akkor nem tudom, mire számítotok....
Ugyanis a többség nem ilyen, szinte mindenkin akad valami kivetni való. Akkor ugye ott tartunk, hogy átlag feletti megjelenésű nő lett az átlagos, és a többség az átlag alatti. :P
A 170 cm 55-60 kiló majdnem vékony kategória. Én 168 cm 58 kiló vagyok és mivel nem mozgok eleget hiába ez a súly mert nincs olyan alakom amire te szerintem vágynál. Ezek szerint kövér vagyok. Szomorú. Még szerencse hogy a párom így is imád.
Sok sikert.
Igen nem csak a súly számít mert más lehet az izom-zsír arány hiába úgyan annyi kg.
Akkor sok boldogságot! Azt meg hogy tetszenél e nem tudjuk meg kép nélkül.
Az van, hogy a lányokból elég kevésnek van ilyen törékeny alkata, főleg ezzel a magassággal, és ha még aranyosak és kedvesek is, akkor ők bizony az "álom" kategória. Tehát átlagos pasi ne is álmodjon róluk.
Az ilyen nők válogathatnak a pasik közül, és persze hogy egy helyes, gazdag, és okos pasit fognak választani, és nem egy olyat, mint a kérdező.
Az ilyen felszínes, nagyképű, "legfeljebb lesz.opatom" gyökerek meg az az igazság, hogy a kövér nőknek sem kellenek, mert ennél még ők is találnak normálisabbat.
Kérdező, vegyél valami jó, zsíros síkosítót, akkor nem fog kikérgesedni a tenyered, miközben a tartalmas álmaidnak élsz.
Még az se igazából. Mivel nekik is csak a legjóképűbbek kellenek, tonnaszámra találkoztam ilyen nőkkel...
Az átlagos férfinak esélye sincsen a nőknél,egynél sem,az a helyzet..
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!