Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Átlagos férfinek csak kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfinek csak kövér nő jut?

Figyelt kérdés

Mintha nem lennének a kategóriák egy szinten a két nem között.

Egy szép nő de egy átlagos is könnyen talál férfit. Nálunk meg az van ha nem vagy trendi 60 kiló seprő fejjel vagy a másik véglet a gyúrós akkor nem kapsz nőt. Az oké hogy egy elhizott ne számitson semmire de egy teljesen átlagos testalkatú aki nem izmos de nem is vékony az is a selejnek van nézve és esélye sincs... míg egy átlagos nő vígan kap faszit. Hol itt az igazság?

2016. máj. 13. 01:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
89%

Én nem tudom az olyan emberek, akik ilyeneket kérdeznek, azok hol élnek.. Menj már ki az utcára és nézzél már a szemeddel.. Én rengeteg olyat látok, hogy jó pasi átlagos vagy csúnyácska lánnyal mászkál kézen fogva, vagy épp fordítva, gondolom ők nem olyan felszínesek, mint te..

Ne a gyakorin nyígó "férfiakat" meg a sztárokat vedd alapul, szállj már fel reggel meg délután egy villamosra vagy buszra és nézd meg milyen párok vannak rajta.... tök átlagosak.

Persze ha napközben bemész pl a westend drágább üzleteibe akkor ott azt fogod látni, hogy a cicababák fullos pasival nyomulnak, mert nekik csak az a jó, de azért ne ez legyen már az átlag...

2016. máj. 13. 08:01
 12/32 anonim ***** válasza:
27%

100 nőből kb. 70-en van valamennyi súlyfelesleg, szóval igen, még a jó pasiknak is csak kövér nő jut.

Főleg akkor, ha neked az átlagos súly olyan 48-52 kg körül mozog, és egy 165 cm-es, 65 kg-os nőt már kövérnek nevezel.

A maradék 30 nő, akinek a súlyával nincs gond, meg úgy válogat, ahogy jól esik neki, mert az ilyen kis gyökereknek, mint TE is, a szépség és a soványság ugyanazt jelenti.

Szerencsére rengeteg férfi van, akinek nem az első és egyetlen szempont párválasztásnál, hogy hány kiló a kiszemelt, és képesek boldog párkapcsolatot kialakítani egy 55-65 kilós nővel is.

A kategóriák egy szinten vannak, csak egyesek, mint pl. TE, ezt képtelenek helyesen értelmezni.

Ha egy nő vékony, jó a feneke, jó a melle, arányos az arca, nincsenek rajta szépséghibák, stb, nálatok csak átlagos, akkor nem tudom, mire számítotok....

Ugyanis a többség nem ilyen, szinte mindenkin akad valami kivetni való. Akkor ugye ott tartunk, hogy átlag feletti megjelenésű nő lett az átlagos, és a többség az átlag alatti. :P

2016. máj. 13. 08:11
 13/32 A kérdező kommentje:
Nekem az ideálom a 170 cm 55-60 kiló. Ez irreálisan hangzik? Ha a személyisége nem fog meg akkor meg nézhet ki akárhogy maximum 1x leszopatom.
2016. máj. 13. 08:29
 14/32 anonim ***** válasza:
85%
Álmodban:)))
2016. máj. 13. 08:50
 15/32 A kérdező kommentje:
Elég tartalmas álom :D
2016. máj. 13. 08:59
 16/32 anonim ***** válasza:
85%

A 170 cm 55-60 kiló majdnem vékony kategória. Én 168 cm 58 kiló vagyok és mivel nem mozgok eleget hiába ez a súly mert nincs olyan alakom amire te szerintem vágynál. Ezek szerint kövér vagyok. Szomorú. Még szerencse hogy a párom így is imád.

Sok sikert.

2016. máj. 13. 09:03
 17/32 A kérdező kommentje:

Igen nem csak a súly számít mert más lehet az izom-zsír arány hiába úgyan annyi kg.

Akkor sok boldogságot! Azt meg hogy tetszenél e nem tudjuk meg kép nélkül.

2016. máj. 13. 09:06
 18/32 anonim ***** válasza:
85%

Az van, hogy a lányokból elég kevésnek van ilyen törékeny alkata, főleg ezzel a magassággal, és ha még aranyosak és kedvesek is, akkor ők bizony az "álom" kategória. Tehát átlagos pasi ne is álmodjon róluk.

Az ilyen nők válogathatnak a pasik közül, és persze hogy egy helyes, gazdag, és okos pasit fognak választani, és nem egy olyat, mint a kérdező.

Az ilyen felszínes, nagyképű, "legfeljebb lesz.opatom" gyökerek meg az az igazság, hogy a kövér nőknek sem kellenek, mert ennél még ők is találnak normálisabbat.

Kérdező, vegyél valami jó, zsíros síkosítót, akkor nem fog kikérgesedni a tenyered, miközben a tartalmas álmaidnak élsz.

2016. máj. 13. 09:28
 19/32 anonim ***** válasza:
82%

Még az se igazából. Mivel nekik is csak a legjóképűbbek kellenek, tonnaszámra találkoztam ilyen nőkkel...

Az átlagos férfinak esélye sincsen a nőknél,egynél sem,az a helyzet..

24/F

2016. máj. 13. 10:14
 20/32 anonim ***** válasza:
24%
Mondjuk hiába fikázzátok a kérdezőt igaza van volt olyan csajom aki telt volt és tök jo pasikat összeszedett nem is egyett de fiúban ugyan igy nincs én is ezt látom.
2016. máj. 13. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!