Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos férfinek csak kövér nő jut?
Mintha nem lennének a kategóriák egy szinten a két nem között.
Egy szép nő de egy átlagos is könnyen talál férfit. Nálunk meg az van ha nem vagy trendi 60 kiló seprő fejjel vagy a másik véglet a gyúrós akkor nem kapsz nőt. Az oké hogy egy elhizott ne számitson semmire de egy teljesen átlagos testalkatú aki nem izmos de nem is vékony az is a selejnek van nézve és esélye sincs... míg egy átlagos nő vígan kap faszit. Hol itt az igazság?
Csak nem vagytok tisztában a helyzettel, meg a fogalmakkal, hogy ki átlagos.
Adva van egy hótt ronda, kövér pasi, aki a nyálát csorgatja a netes, photoshoppolt pichákra.
Neki egy vékony, csinos arcú lány átlagos. Miközben az a helyzet, hogy nagyon is szép, de hát se smink, se szuper fehérnemű, csak úgy van natúrban. Az neki már csak az átlag szintet üti meg, mivel túl magas az ingerküszöbe.
Viszont minden pasival szívesen cserélne, aki nem ronda, és/vagy nincs zsírdisznóra hízva, így őket jó pasinak titulálja.
A valóságban ezek a pasik az átlagosak, ugyanis elég elterjedt jelenség, ha egy fiatal férfi sportol, és nem zabál egész nap ész nélkül.
Így ami nektek egy olyan pár, hogy az átlagos csaj van egy jó pasival, az valójában egy tök jó nő és egy átlagos pasi.
Kicsit közelebb kéne lennie az elvárásoknak a realitáshoz, és akkor nem lennének ilyen képzavarok.
Az egyébként jó ötlet, hogy ülj ki egy padra, és nézd a párokat, hogy milyen csajok és pasik járnak együtt kézen fogva, hátha más képet alkotsz magadban arról, kik illenek össze.
20as
Voltam én már oda objektíve ronda srácért is, vékony, magas, baltával csapott arcú, de megnyerő modora volt, és legfőképpen látszott rajta, hogy nem érdekli mások mit gondolnak róla (ergo nem csorgatta pl feltűnően a nyálát a lányokra, pedig volt körülötte elég sok szép)
Nem egyedül voltam vele, akinek bejött ez a srác.
Ismerősöm kopaszodik, nem is kicsit, és nem szépen, elég gorillaalkatú, de tanult és jó fellépése van, mindig volt nője.
21es teljesen egyetértek
Mondom, aki genetikailag nem olyan vékony, mint a kérdező vágyálma, az igenis rengeteg energiát fektet bele, hogy úgy nézzen ki, ahogy, és egyáltalán nem valami lekicsinylő értelemben vett átlagos nő. Ha emellé meg csinos és szépen is öltözködik, akkor igenis olyat érdemel, aki legalább ennyit törődik magával, mert megvan benne a tenni akarás.
Miért szerinted a kérdező azaz én :D nem foglalkozik magával? Nem tudtam hogy egész fotósorozatok terjednek rólam..
Hát 26 évesen valóban nincs ecset hajam és nem 50 kg vagyok mint a tinik.
Sztem ha vki felül Pesten a metróra, akkor 10 párból 8-ban a nő lesz előnyösebb külsejű. Vagy azért, mert tényleg szebb nőben, mint a férfi pasiban, vagy mert ad magára. És itt most nem a sminket értem, hanem azt, hogy ápolja a bőrét, csinosan öltözik, jó a haja. Olyat baromi ritkán látok, hogy egy csúnyácska nő szintekkel jobb pasival lenne...
Igazából úgy érzem, hogy a sikertelen pasasok megideologizálják maguknak, hogy miért nem az ő hibájuk az egész, és kamu "statisztikákat" gyártanak, kamu igazaságokat mondanak ki, meg egymást hergelik. Folyamatosan olvasom itt azt, hogy egy nem kövér, igényes nő napi min. 5 bepróbálkozást kap meg ilyen egetverő baromságokat. Most épp ntúlsúlyos vagyok, de amikor nem voltam az, akkor is mondjuk 5 év alatt 2 srác jött oda hozzám normálisan ismerkedni (ebből egyről kiderült, hogy egy perverz, 2 percen belül), a többi a füttyögő munkás, perverz nagypapi, pohos kancigány, alkesz csöves, drogos srác, marokkói arab (aki elvinne egy kávéra, csak egy nyelven nem tud beszélni, amin én igen) meg hasonló kategóriák voltak. Meg egy ijesztő szellemi fogyatékos srác (tuti volt neki vmi elmebaja is). Ezen kívül senki. Pedig nem négy fal között éltem, jártam suliba és munkába, vásárolni, szórakozni, és adtam is magamra. Azt ne vegyök bele, aki távolról bámul, és esetleg megereszt egy félmosolyt, az nem udvarlás meg bepróbálkozás. Meg hogy óóóóriási férfitöbblet van egyes városokban. Egyes helyeken, ami kifejezetten ismerkedés (és gyakran inkább egyéjszakásoknak ad lehetőséget), oda nyilván több pasas fog elmenni. De én pl. koncerteken, színházban, múzeumban, utcán!!!! nem látok férfitöbbletet...
Behalok ezektől a kérdésektől :)
A felszínesség csúcsa vagy kérdező.
"Nekem az ideálom a 170 cm 55-60 kiló. Ez irreálisan hangzik?"
Hogy irreálisan hangzik-e? Én 172 cm-re, nagyon jó genetikával (ehetek amennyi jólesik, nem hízok) vagyok 61 kg. Ha rendszeresen tornázok, és egész picit diétázok akkor valamennyit izmosodok, és még vékonyabb leszek külsőre, akkor vagyok 58 kg. De az már BMI alapján majdnem a kórosan sovány kategória!
(Most nem azt mondom, hogy én vagyok a szuper csaj, mert arcra átlagos vagyok, és mellem se olyan nagy, de ha csak a testsúly ideálodat nézzük.)
Szóval egy lány 170 körüli magassággal olyan 65 kg körül átlagos súlyú, és ennél kisebb testsúlyt csak komoly és rendszeres munkával (vagy nagyon tudatos kalóriamegszorítással) tud fenntartani. A hozzám hasonló genetikájú ember nagyon ritka, hiszen evolúciós szempontból mondhatni ez a "selejt", amibe tömöd a kalóriát és csak folyik ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!