Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos férfinek csak kövér nő jut?
Mintha nem lennének a kategóriák egy szinten a két nem között.
Egy szép nő de egy átlagos is könnyen talál férfit. Nálunk meg az van ha nem vagy trendi 60 kiló seprő fejjel vagy a másik véglet a gyúrós akkor nem kapsz nőt. Az oké hogy egy elhizott ne számitson semmire de egy teljesen átlagos testalkatú aki nem izmos de nem is vékony az is a selejnek van nézve és esélye sincs... míg egy átlagos nő vígan kap faszit. Hol itt az igazság?
Talán nem a külsőddel van a hiba.
Nekem sem kéne olyan felszínes pasi, akinek minden gondolata a megjelenés körül forog.
Te vagy a notórius kérdező, aki ezt a kérdést hetente felteszi valamilyen formában?
Szánalom!
Már megint megy a hiszti, látom.
Egy átlagos nő sem kap könnyen pasit, nem tudom ki találta ezt ki. Az átlagos pasik rá sem néznek az átlagos nőkre, mert azoknak is a fullos kell.
A mérleg mindkét oldalán van mindig, csak ezt egyesek nem látják.
1
Nem! Én 2 órával ezelőtt regisztráltam és ez a első kérdésem..
Ha extrém sportoló a csaj. Fanatikusan csinálja az úgy persze hogy egy jól kidolgozott pasast szeretne maga mellé. Ez nem is vita tárgya. Itt az a gond ha egy nem sportos hanem egy teljesen átlagsulyú nő (nem duci nem dagadt) simán talál magának egy elfogadható férfit de gyakran magához mérten még jobbat is...
Aztán férfiban ott egy átlagos férfi (nem duci nem dagadt) de ő neki már nem jut modell csaj, se a hozzá való átlagos. Neki már csak a taszitó,igénytelen,dagadt jut vagy senki.
Kit érdekel ilyen szinten a külső???????????? Kit érdekelnek a kategóriák????? Szerintem max az ovisokat és a degenerált szinten mozgókat.
Normális ember nem kategória meg külső alapján lesz szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!