Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit szólnátok, ha McDonaldsba hívnának el titeket első randira?

Figyelt kérdés
Már régebben elhatároztam, hogy egyszer kipróbálom, persze csak viccből. Most van is egy lány, de persze kérdéses, hogy venné-e a lapot, hogy ez humor. Nos?
2016. ápr. 27. 14:28
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
39-es te szerintem még sem mekiben, sem pedig kulturált, hangulatos vízipipa bárban sem jártál még (nem a deákon összeülő egyetemisták vízipipázásról beszélek). Az pedig, hogy padon egyek mekis kaját :DDDDD. Hát, na jó. Szerintem az a lényeg, hogy eleve próbáljuk kiszűrni, hogy hol lesz jó a hely, és erre vajmi több esély lesz egy hangulatos tea/kávéházban, mint egy mekiben. Ennyi.
2016. ápr. 28. 13:03
 42/54 anonim ***** válasza:

Voltam vízipipa-bárban, nem is volt lepukkant, ott láttam hangoskodó gyökereket, elég is volt. Nem is járok vízipipázós közegben, hogy ismerjek minden egyes vízipipa-bárt. És azokban a Mekikben, ahol én jártam, ritkán vannak ordibáló hülye tinik.

És tényleg nem értem, mi közönséges, ízléstelen meg cigányos van abban, hogy egy padon ülve vagy mondjuk vízparton megeszünk egy-egy hamburgert egy mekis zacskóból. Esküszöm. És nem a cigánysorról van a vőlegényem sem.

2016. ápr. 28. 13:17
 43/54 anonim ***** válasza:
0%

Mert a mekis kaja

1. műanyag

2. hízlal

3. undorító

Plusz zacskóból enni,aki abból eszik annak nincsen stílusa,a vízpart oké,de zacskóból a szemetet enni,huhhhh,hát nem tudom.

Elmeséltem a barátnőmnek konkrétan ott törölte volna a számomat ha elhívom a mekibe és igaza van,primitívség legmagasabb fokai között van,sajnos vannak ilyen palik azt mondta akik itt tartanak.

Az élethez és az igényes lányokhoz stílus is kell.

Nézd meg a mekiben kik étkeznek.

Nem az atom kisportolt izmos igényes pasik a full bomba alakú csinos miniszoknyás barátnőjükkel.

Hanem a prolik általában,csak nézd meg,hogyan vannak felöltözve és milyen a kisugárzásuk.

2016. ápr. 28. 13:33
 44/54 anonim ***** válasza:
Nem veszekedni szeretnék, nyugalom:). Senki nem mondta, hogy közönséges, meg cigányos a padon evés. Igényszint kérdése, és ezt sem bunkóságból mondom. Elhiszem, hogy nem vagytok cigánysorról valók (ez nem tudom, hogy jön ide), de ettől függetlenül nekem, más az igényszintem, más megnyilvánulást várok el a férfitől, akivel randizom és ebből fakadóan adtam a választ. Ettől egyikünk sem lesz kevesebb. Ez csak az én véleményem, az meg a tied.
2016. ápr. 28. 13:33
 45/54 anonim ***** válasza:

Ha megnézted volna a kommenteket, vki konkrétan beírta, hogy ez a cigánysoron szokás. Meg igénytelen, ciki, közönséges.

Amúgy meg az igényesség nem azon múlik, hogy ki izmos meg ki hord miniszoknyát magassarkúval meg kinek mennyire feszes a melle meg a feneke. Az igényesség ott kezdődik, hogy vki ápolt és illemtudóan viselkedik. De hát most már értem, ki mit ért az igényszint alatt. Lehet, hogy én lakom csóró környéken, de azért én pl. egy borbáros-sajttálas randit nem neveznék nem annyira drágának meg hű, de olcsónak. Most már kezdek pár srácot érteni, hogy miért nem tudnak maguknak csajt találni, ha semmi nem jó, meg ilyen piti dolgok miatt már dobják a másikat.

2016. ápr. 28. 14:03
 46/54 anonim ***** válasza:
47%-os miért van az, hogy ennyire betegesen bizonygatod idegeneknek, hogy te milyen menő és kifinomult vagy a barátnőddel együtt? Eléggé hiteltelen és kényszeres így. Ráadásul minden kérdés alatt.
2016. ápr. 28. 14:05
 47/54 anonim ***** válasza:
0%

Nem bizonygatás,de más embert is megkérdeztem nagyon sokat,kíváncsiságból,összeraktam a képet.Nem menőség csak amit sok munkáltató is elvár,hogy a jelölt legyen más mint az átlag,mert az átlagosság az nem vonzó tulajdonság.

De nem csak ismerkedésben,hanem mindenben,legyen egy jó állásod,legyen céged mindig több kell legyél,mert miért téged válasszon kérdés ott lesz.

De nekem ezt direktbe állásoknál is feltették én meg kibontottam a választ,hogy ezért mert ...........,tudom mi a hiányosság sok HR-essel elbeszélgettem erről is,mindig úgymond kifaggatom a szakértőket adott témában,ezért tudok munkát könnyen találni ezért is,a tapasztalataim mellett.

Levezették a dolgokat,aztán hozzáolvastam és levontam a konzekvenciákat ezekből a dolgokból.

2016. ápr. 28. 14:11
 48/54 anonim ***** válasza:
0%

Ismerkedésben dettó,beszélgettem hozzáértőkkel,akik benne vannak és sikeresek a randijaik.

Levezették a dolgokat,elmondták mikre kell figyelni,én meg hozzáraktam az enyémet,ott is mindig ne legyél átlagos hanem tűnj ki és ne értsék mi van.

Randira is olyan helyre vidd ahol jól érzi magát,el tud lazulni,kényelmesen és megnyugtatom.

A nők az igényes,okos pasikat szeretik ebben benne van minden tapasztalat mondom ezt nem én találtam ki.

Mert ez sokrétű aki igényes annak olyan a lakása,olyan a munkája is,a munkáját is úgy látja el.Aki igénytelen ott megfigyelhető az élethez való hozzáállásán.

Pl a mekis dolognál ilyen beletörődömség jöhet le,hogy nem kreatív a pali,és nincsen igénye a jóra.Ergó nem törekszik a sikerre,ez magával vonja,hogy nem ,,megy mamutot ölni".

Remélem érthető amit írni akarok.Erről egy könyvet tudnék írni a túlélési-érték elméletéről.

Én ennél a mekis sztorinál hatalamas bukásokat látok,mert:

1. Nem kreatív ötlet ==> hogyan oldja meg a pali az életbeli dolgokat akkor,huhh számíthatok én őrá?? Kérdőjelek bizonytalanság az elején,nem jó marketing nem bizony.

2. Mit sugároz a meki?

Ellazul a lány,kényelmesen,jó érzést sugározz felé?

NEM ==> kényelmetlenül érzem magam X.Y mellett,tehát egy rossz érzést társít hozzád,tudat alatt akár.A nő a jó érzéseket keresi,de mindenki de a nő különösképpen

3. Csóróság sugárzása ==> lásd első.

4. Nincsen igénye,úristen milyen pasi lehet ő?Így végzi a munkáját is?Letudja?Milyen szakember lehet?Hogyan fogunk megélni ha szülök neki?Elindul az algoritmus és a rossz gondolatok.

Összefügg minden mindennel.

Erről tudnék még mesélni.

2016. ápr. 28. 14:19
 49/54 anonim ***** válasza:
Igen, igazad lenne, ha mindenki 2 bites lenne. Minden az adott személyeken és szituáción múlik.
2016. ápr. 28. 14:34
 50/54 anonim ***** válasza:
0%

Ösztön szint,a nők azon pasikat keresik akik minnél jobban ösztönösen élnek.

Kibontom:

A nők azon pasikat keresik akikben az ösztön szint magasan van.

Pl:

-Andy Vajna is ilyen,értéket ad a feleségének,olyan a személyisége,hogy sikeres,tehát őskorban ő vadászta volna le a legtöbb mammutot,ő etette volna a törzset,ő lett volna aki lerázta a méhkast,ő lett volna aki ruhát,ékszert,és eszközöket nyujtott volna mindenkinek.

Ösztönösen cselekedett ösztönösen csinálta a dolgát,megtalálta azt a klikket amire minket teremtett az evolúció.

Ezért vonzódnak a nők a gazdag pénzes pasikhoz,főleg az izmoksakhoz is mert nézzétek meg az őskorban kik szexeltek?

Izmos,erős,egészséges alfahímek,akik mentek vadászni( ,,pénzt keresni", ,,dolgozni")

Mai világban ha pénzes vagy akkor magas az ösztön szinted mivel értéket tudsz adni.

És a nők ehhez vonzódnak,az értéket keresik ezt kell megérteni.

Ez ösztönösen kell jönnie.

És a nő ösztönösen fog vonzalmat érezni ha magas az ösztön szinted,automatikusan na és azon kapcsolatok lesznek harmonikusak.

Ahol a nő max elfogadja párját ott megfigyelhető,hogy nem igazán boldogok,valami van,érződik,hogy valami nem smakkol,vagy veszekednek.

2016. ápr. 28. 14:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!