Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit szólnátok, ha McDonaldsba hívnának el titeket első randira?

Figyelt kérdés
Már régebben elhatároztam, hogy egyszer kipróbálom, persze csak viccből. Most van is egy lány, de persze kérdéses, hogy venné-e a lapot, hogy ez humor. Nos?
2016. ápr. 27. 14:28
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
91%

Hogy ellazuljon és megbízzon bennem... ez de sorozatgyilkosos.

Igazság szerint nem tudnék sok mindent enni ott, laktóz- és gluténérzékenyként valószínűleg attól összefosnám magam, hogy beszagolok a levegőbe, de nem tartanám gáznak.

Normális, ismert hely. Mivel a saját fogyasztásomat fizetném, nem akarnék olyan helyre menni, ahol egy pohár vizet sem tudnék kifizetni. Meg nem akarom, hogy olyan helyekre vigyen el, ahol a pincér már tudja, hogy a drága tervez megdugni, mint előttem ezer csajszikát.

2016. ápr. 27. 18:10
 32/54 Sunshinedoll ***** válasza:
19%
Kösz nem.
2016. ápr. 27. 18:12
 33/54 Sunshinedoll ***** válasza:
15%
Amint leírtam, eszembe jutott, hogy még gimis koromba hívtak el randira mcdonadsba. Nemet mondtam. Büszke vagyok a 16 éves önmagamra :D
2016. ápr. 27. 18:13
 34/54 anonim ***** válasza:
95%
Volt már ilyen első randim, igaz nem a mekibe hívtak, hanem koncertre. Odamentünk szépen kiöltözve, erre közölték, hogy sajnos elmarad a fellépés. Kijöttünk, elkezdett zuhogni. Átmentünk az úton és bemenekültünk egy mekibe, koncert glancban, és beszélgettünk. Utána együtt voltunk két évet.
2016. ápr. 27. 18:19
 35/54 anonim ***** válasza:
94%
Én is szívesen elmennék egy "mekis randira". Főleg ha nem igazán ismerem az illetőt, írták itt előttem, hogy egy étterem már komolyabb, a légkör, meg az emberek is talán. Függ attól is mikor lenne a randi, ha az egyetemi óráim után késő délután vagy estefele akkor simán jó, de ha pl. konkrétan szombat este ez a vacsora, az már úgy érdekesebb. Igaz én vidéki vagyok, de itt is van bevásárlóközpont, van benne meki, szóval akkor nézelődés, séta után leülünk oda beszélgetni, jó szerintem. De pl. a Westendbe pesten nagyon kicsi a meki, az nem tetszene, de ott is van rengeteg kajálda, simán beülnék bármelyikbe akár, amit szeretek is. 22/L
2016. ápr. 27. 19:54
 36/54 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, egy igénytelen p.csa vagyok, de szoktam Mekiben enni, és nem lenne bajom azzal, ha ott lenne az első randi. Nem vagyok egy ilyen high maintenance-felszínes liba, akinek csak a kaviár meg a Wellington-bélszín meg a Liszt Ferenc tér összes koktélbárja a minimum egy randihoz. Nem értem, miért lenne ciki meg közönséges.
2016. ápr. 27. 20:19
 37/54 anonim ***** válasza:
0%

#31 én is lisztérzékeny vagyok, pacsi!

na majd lányok jól elhívlak titeket janibá pecsenyesütödéjébe aztán a végén lekísérjük a kaját egy jó adag fröccsel, rászívunk egy tigriscsíkos szofit és kész a napi menü.

2016. ápr. 28. 11:14
 38/54 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy miért jön mindenki rögtön azzal, hogy, de "őt ne nézzék libának, aki lazaccal kell tömni", meg hogy elsőre ne menjünk puccos helyre, mert milyen kényelmetlen lehet meg társai. Azért a meki meg a pucc között van némi átmenet. Én is azt mondtam, hogy mekibe nem mennék első randira, mert nekem igénytelenséget sugall a srác részéről, hogy egy mekibe akar vinni a mekcsikent zabáló, pletykálva üvöltöző tizenévesek közé, ahelyett hogy nézne valami hangulatos teaházat, vízipipával akár (persze ez preferencia kérdése, de ha már randizunk, azért ismerjük egy kicsit a másikat), ahol kényelmesen el lehet üldögélni, és finomságokat inni. Ugyanígy, ami nem puccos még szintén és nem is annyira hú, de drága kategória, az pl. borbárok. Rengeteg van, hangulatos eldugott helyeken. Meg lehet inni együtt jó hangulatban egy pohár bort, fincsi sajttálakkal stb. És ez még mindig baromi messze van a lazacos-michelincsillag-pucctól, de mégse meki.

Én pl. ilyenekre gondoltam, mikor írtam előbbi válaszban, hogy meki nem. Nem lazacra :DD.

2016. ápr. 28. 12:32
 39/54 anonim ***** válasza:
100%
38-as, érdekes, én egyik Mekiben sem találkoztam az általad leírtakkal. A legtöbb helyen szépen csendben ülnek, halkan beszélgetnek. Nyilván ha gáz a helyzet, akkor értelmes srác felajánlja, hogy látom, most nem jó itt a társaság, csomagoltassuk el a kaját, együk meg egy padon kint, vagy vmi. Vízipipás társaságból meg pont láttam kretént... szóval erről ennyit.
2016. ápr. 28. 12:38
 40/54 anonim ***** válasza:
0%

Padon mekis kaját enni zacskóból,huhhhhh.

Ez tényleg a legalja randin.

Konkrétan olyan szintű igénytelenség és ízlésficam,hogy normális igényes nőt ilyen ember ne akarjon,keressen a cigánysoron talán talál ott ilyet.

2016. ápr. 28. 12:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!