Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok, ha McDonaldsba hívnának el titeket első randira?
Hogy ellazuljon és megbízzon bennem... ez de sorozatgyilkosos.
Igazság szerint nem tudnék sok mindent enni ott, laktóz- és gluténérzékenyként valószínűleg attól összefosnám magam, hogy beszagolok a levegőbe, de nem tartanám gáznak.
Normális, ismert hely. Mivel a saját fogyasztásomat fizetném, nem akarnék olyan helyre menni, ahol egy pohár vizet sem tudnék kifizetni. Meg nem akarom, hogy olyan helyekre vigyen el, ahol a pincér már tudja, hogy a drága tervez megdugni, mint előttem ezer csajszikát.
#31 én is lisztérzékeny vagyok, pacsi!
na majd lányok jól elhívlak titeket janibá pecsenyesütödéjébe aztán a végén lekísérjük a kaját egy jó adag fröccsel, rászívunk egy tigriscsíkos szofit és kész a napi menü.
Én azt nem értem, hogy miért jön mindenki rögtön azzal, hogy, de "őt ne nézzék libának, aki lazaccal kell tömni", meg hogy elsőre ne menjünk puccos helyre, mert milyen kényelmetlen lehet meg társai. Azért a meki meg a pucc között van némi átmenet. Én is azt mondtam, hogy mekibe nem mennék első randira, mert nekem igénytelenséget sugall a srác részéről, hogy egy mekibe akar vinni a mekcsikent zabáló, pletykálva üvöltöző tizenévesek közé, ahelyett hogy nézne valami hangulatos teaházat, vízipipával akár (persze ez preferencia kérdése, de ha már randizunk, azért ismerjük egy kicsit a másikat), ahol kényelmesen el lehet üldögélni, és finomságokat inni. Ugyanígy, ami nem puccos még szintén és nem is annyira hú, de drága kategória, az pl. borbárok. Rengeteg van, hangulatos eldugott helyeken. Meg lehet inni együtt jó hangulatban egy pohár bort, fincsi sajttálakkal stb. És ez még mindig baromi messze van a lazacos-michelincsillag-pucctól, de mégse meki.
Én pl. ilyenekre gondoltam, mikor írtam előbbi válaszban, hogy meki nem. Nem lazacra :DD.
Padon mekis kaját enni zacskóból,huhhhhh.
Ez tényleg a legalja randin.
Konkrétan olyan szintű igénytelenség és ízlésficam,hogy normális igényes nőt ilyen ember ne akarjon,keressen a cigánysoron talán talál ott ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!