Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok, ha McDonaldsba hívnának el titeket első randira?
Én szeretek ott enni, (igaz ritkán teszem, mert a seggem nem díjazza) humorom is van, szóval nekem bejönne. Bár kérdés, hogy hány éves az illető leányzó. Egy tizen-huszonéves csajnál szerintem még simán belefér. Egy harmincas már lehet emelgetné a szemöldökét. Mondjuk ha emeled a szintet, akkor manapság nagyon sok "burgerező" van, majdnem ugyanannyiba kerül ott egy menü, mint a mekiben, viszont legalább minőségi alapanyagokat használnak és már majdnem étterem feelingje van.
Egyébként milyen a csaj stílusa? Cicababa? Elegánsabb? Sportos? A lazább, sportosabb csajok lehet vennék a poént és benne lennének. A cicababák diétáznak, az elegánsabbak pedig nem esznek ilyet. Persze ez általánosítás, de minden általánosításnak van alapja.
12-es leírta a véleményemet.
Plusz ha valaki csak valami plusztól lesz valamilyen,mint egy adott ruha,kiegészítő,vagy akármi,akkor csak játszani szeretné azt a szerepet.
A meki pont,hogy nem csak a proliknak lett kitalálva. Nem azok az "igénytelen" emberek azok,akik egy ezresért vesznek egy szendvicset,mert lusták,vagy nem tudnak főzni:)
Szerintem nem gáz.
Mi se tehettük meg hogy ilyen olyan puccos helyre menjünk randizni. Ha nem voltunk éhesek akkor jó volt a szabadban is, ha igen akkor meki/girosz/pizza. Na és? Ezen nem kell megsértődni.
Arról nem is beszélve, hogy vannak emberek, akiket megnyugtat a többi ember nyüzsgése, pláne első randin.
Aki meg nem ez a típus az ha humornak szánod ha nem, be fog sértődni, főleg ha leginkább a pénzre meg a puccosságra hajt. Tisztelet a kivételnek.
19/L
Arról szólna a randi, hogy ő ül és kajál én meg nézem. Max a McCaféban innék egy kávét.
Azt nem vettem észre, hogy a fogyasztó közössége igénytelen lenne (bár igaz, 7 éve voltam utoljára Mekibe és akkor is megrázó élményben volt részem). És én még az éjjel-nappali előtti csövesek társaságában is szívesen elhambizgatok, szóval a randi sikere nem ezen múlik nálam. De a mekis kaja az a piacon valami bődületes rossz. (mondjuk ebben a tekintetben a burger king sem "királyabb" és már a KFC-nek is volt ázott kutya szaga).
A kajával meggyűlne a bajom, de a kávéjuk a McCaféban legalább finom.
Igazából ha már annyira hambi, akkor inkább éjjel-nappali vagy valami rendes hambizó. A Mcdonaldsot meghagyom az érzéketleneknek, de engem ne tessék (t)errorizálni vele! (és nem, nem vagyok válogatós, de nekem ehetetlen)
En akkor masik helyet javasolnek, ha nem megye bele, nincs randi. Ez ennyire egyszeru.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!