Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin jó ötlet szállodába menni? Vagy akkor elvárja a férfi, hogy szex is legyen?
Rossz ötlet így az egész.
Jobb ötlet: félúton találkozzatok, így senkinek sem kell ott aludni a másiknál, és mind a ketten utaztok.
Első randira ez teljesen megfelel! Beszélgessetek sokat és ismerjétek meg a másikat!
ő szállodába alszik, te meg hazamész. Ennyi, world first problem megoldva
de azért jó a tudtára adni, hogy nem lesz dugás. Bár lehet ha ezt így leírod neki, akkor nem is látod többet.
emberek többsége nem vezet egy kávézásárt 220km-t
Szia!
Én már csináltam hasonlót. Messze lakott a lány, ezért én mentem, és szállodában aludtam, és ő meg velem. Nálunk úgy alakult, hogy első alkalommal petting volt, szex még nem. Folytatás is lett, tehát szerintem semmi gáz nem volt így.
Én megbeszélném vele a helyedben, hogy igen, együtt alszol vele, de első alkalommal nem szeretnél még lefeküdni vele.
Senki nem gondolkodik úgy, mint én?
Királylány otthon lóbáljaba lábát, fejében ilyen gondolatokkal: "természetesen ő jönne hozzám"
Királyfi órákat utazik, kipenget 440 km-nyi üzemanyagot, meg egy szállodára valót, néhány mosolyért cserébe.
Ezt nőként írom.
Lááányok, ébresztő!!!
feltalálták már a webkamerát, megnézhetitek előtte neten egymást, hogy tényleg nem kamu.
Én biztosan nem utaznék 200km-t azért, hogy maximum 1-1 csók legyen, és utána meg külön aludjak egy hotelben. Az együtt alvást és legalább a pettinget elvárnám, hiába első alkalom.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!