Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok, ha McDonaldsba hívnának el titeket első randira?
Azért mert egy nézd meg milyen a hely maga?
Milyen hangulata van?
Aztán menj el egy Leroyba és ott nézzél szét?
Vagy menj el egy teázóba?
Kicsit másabb a sztori.
És kik szoktak járni a mekibe?
Én szoktam látni általában az igénytelen réteg jár,én speciel be nem tenném oda a lábam,műanyag kaja két fillért se ér.
Ez nem humor hanem gyerekesség és ebből azt szűrné le,hogy gyerekes vagy nem igazi férfi és egy nő igazi férfit akar maga mellé akire felnéz.
Én arra nézek fel, aki nem játssza az eszét, hanem őszinte.
És olyanra, aki nem áll be a sorba, hogy ma épp mit menő szidni, és akkor azt utáljuk, fúj.
#3 "már csak az lenne ha a mezőre vinnéd ki"
ha a csajnak bejön a mező, akkor oda viszem. Volt már rá példa, hogy inkább a szántóföldek között sétálgattunk mint a városban.
Én szeretem a mekis kaját. Igénytelenség vagy sem, ez van. Néha mozi előtt, ha korán érünk oda, a párommal ott szoktunk vacsizni. És igen, a száz forintos fagyi igenis finom :D Egyébként nem tudom, lehet, hogy csak én jártam rossz mekizőkben, teljesen normális embereket szoktam ott látni, nem az igénytelen népséget. Mindenesetre én nem ez alapján dönteném el, hogy legyen-e első randi vagy sem. Nem tudom, talán fiatal vagyok, és ez a gond.
Mondjuk, a humor részét én sem érteném. Én tök komolyan elfogadnám ezt a randimeghívást is. Mondom, a mindennapokban is előfordul, hogy betévedek egy ilyen helyre, és örülnék is neki, hogy nem egy puccos Michelin csillagos étteremben kell kitalálnom, az öt kanál közül most éppen melyiket kell használni. Az első randi egymás megismeréséről szól. Évfordulóra menjünk el egy izgalmas helyre, drága étterembe, de első randin? Minek? Szerinem sokkal felszabadultabb az ember olyan helyen, amit ismer és amit már látott, ugyan nem nyűgözne le, ez tény, de nem is ez a lényeg az első randin.
Nem menőség,csak önmagammal szembeni igényesség,hogy többre tartom magamat is mint egy meki,én többet érek annál,ha magadat nem tiszteled hogyan várhatom el,egy lánytól hogy tiszteljen és felnézzen rám.
Van bennem olyan igényesség,hogy kihozom mindig magamból a maximumot,normális helyre viszem,mindig puccban vagyok.
Ez önmagammal szembeni elvárás,igényesség.
Egy igazi nő konkrétan tiltaná a kérdezőt ha előállna egy ilyennel mert közönséges dolog,a barátnőm is mondta,hogy primitívség nagyon magas foka.
Itt nem a lazacról, meg az étterem árairól van szó. Én kisgyerekként sem ettem meg az ottani kaját, mert nem tetszett a szaga. Egyszerűen nem. A játék kellett a menüből, anyuék megették, ami hozzá járt, és köszöntem szépen, elég volt.
Azóta amúgy kiderült, hogy allergiás is vagyok a pálmazsírra, amiben kb mindent sütnek az ilyen helyeken. No nem halálosan allergiás, hanem ekcémás lesz tőle a bőröm, vakarózom, kipattogok...stb.
Szóval nem, nem mennék ide, nem tetszene az ötlet és nem lenne humoros sem. Arról nem is beszélve, hogy egy randi alkalmával jobban értékelném ha van egy kis privátszféránk beszélgetni. És a meki nem kellemes hely ehhez... Sokan vannak, hangosak, kösz, de kösz nem. Egy csendes kávézó, teázó, jobb idő esetén séta a városban, parkban, kirándulni a hegyekbe sokkal nyerőbb ötlet. És nem kerülnek egyáltalán többe, mint egy mekizés....
Utolsó jól leírja,meghitt hely kell,a meki még csak meg se közelíti,zajos,zavaró és közönséges.
Nincsen hangulata,a randi célja,hogy a lány jól érezze magát velem,hogy kényelmesen és ellazuljon,megbízzon bennem.
Ezért kell normális hely.
Nincs bajom a mekivel, de azért egy randit oda szervezni...?
Na ne! Akkor inkább séta a parkban és akkor tényleg megússza olcsón az illető.
Ne értsetek félre, nem vagyok flancolós, de a meki az nem randihelyszínnek való! Nekem legalábbis...23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!