Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Mit szóltok ehhez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mit szóltok ehhez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet áll fent nállam hogy nagyon tetszik egy csaj, de soha nem ér rá velem találkozni amit meg is értek mert vizsgázik, és rendszeresen sportol! El akartam hívni vacsizni a multkor de nem tudott eljönni mert tanult! Msn en viszont sokan beszélünk ha nem tanul vagy ráér. Mivel nem tudom elcsalni sehogyansem vacsizni, arra gondoltam csinálhatnék vele egy msn vacsit, ami abból áll hogy mind a ketten bekapcsoljuk a webkamerát és a mikrofont és beszélgetünk, közben pedig vacsizunk ! Szerintetek jó ötlet vagy inkább várjam meg míg el tudunk menni vacsiztni?

Az az igazság hogy kicsit szégyenlős is a lány és lehet hogy ezért nem jön el velem vacsizni!

De mégis mit gondoltok erről???

21/F a lány 18

2010. ápr. 7. 09:23
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Akor teszek fel egy másik kérdést!

Hogyan tudnám a szüleit megpuhítani?????

2010. ápr. 7. 10:34
 22/29 anonim ***** válasza:
ha a csaj ilyen elutasító akkor sehogy. lehet h már beszélt rólad nekik h állandóan vacsorázni akarsz vele és ez neki nem jön be... ha a lányom ilyet mondana 1 srácról akivel ismerkedik én se szívesen engedném el vele.
2010. ápr. 7. 10:40
 23/29 anonim ***** válasza:

Szülő és szülő között óriási különbségek lehetnek..Nincs rá "recept"

Különben ahhoz hogy meg tudd őklet puhítani talán találkoznod kéne velük , és nem msn-en

2010. ápr. 7. 10:41
 24/29 A kérdező kommentje:
Tisztázzuk a helyzetet! Nem zaklatom állandóan egy vacsorával! Egyszer kérdeztem tőlle eddig de nem tudott jönni! A szüleit nem ismerem ők se engem de már találkoztam a lánnyel ezelőtt csak most nem tudunk találkozni mikor már szeretnék lépni! És nem msn en akarok vele összejönni csak most erre van ideje!
2010. ápr. 7. 10:47
 25/29 anonim ***** válasza:
figy mióta ismerkedtek? és mióta nincs ideje rád? nekem csak arra nincs időm amit nem akarok... ha igazán akarna ez a csaj akkor nem lenne akadály az idő...
2010. ápr. 7. 10:57
 26/29 anonim ***** válasza:
nekem is volt vizsgaidőszakom az egyetemen... volt olyan időszak h 24 vizsgám volt és ebbe nem számoltam az esetleges utóvizsgákat... éppen ismerkedtem valakivel ebben az időszakban és mégis volt rá időm... láss csodát az összes vizsgám meglett és 3 lett a legrosszabb jegyem... tehát nem kifogás a vizsga meg h sportol...
2010. ápr. 7. 11:00
 27/29 anonim ***** válasza:

Igen - fontos kérdés - mióta ismered? hányszor találkoztatok?

Nemhiszem el hogy nincs rád ideje ha kedvel.. szóval minden jel arra utal hogy nem kedvel eléggé

22F

2010. ápr. 7. 13:10
 28/29 A kérdező kommentje:
Fél éve ismerem! És eddig jól el voltunk csak most többet szeretnék tőlle, mint barátság!
2010. ápr. 7. 13:13
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem az msn-es vacsi irtó romantikus és különleges, de a helyedben elfelejteném a csajt! Hívj el valaki olyat, akinek számítasz annyit hogy msn-es beszélgetés helyett elmegy veled valahová...
2010. okt. 4. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!