Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Mit szóltok ehhez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mit szóltok ehhez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet áll fent nállam hogy nagyon tetszik egy csaj, de soha nem ér rá velem találkozni amit meg is értek mert vizsgázik, és rendszeresen sportol! El akartam hívni vacsizni a multkor de nem tudott eljönni mert tanult! Msn en viszont sokan beszélünk ha nem tanul vagy ráér. Mivel nem tudom elcsalni sehogyansem vacsizni, arra gondoltam csinálhatnék vele egy msn vacsit, ami abból áll hogy mind a ketten bekapcsoljuk a webkamerát és a mikrofont és beszélgetünk, közben pedig vacsizunk ! Szerintetek jó ötlet vagy inkább várjam meg míg el tudunk menni vacsiztni?

Az az igazság hogy kicsit szégyenlős is a lány és lehet hogy ezért nem jön el velem vacsizni!

De mégis mit gondoltok erről???

21/F a lány 18

2010. ápr. 7. 09:23
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
És hogy tervezed? Mi mi mindent fogtok msn-en csinálni ? :)
2010. ápr. 7. 09:30
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ezz felejtsd el :)

Hívd el sétálni vagy vmi

22F

2010. ápr. 7. 09:35
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha van ideje a gép előtt ülni és csicseregni akkor ha nagyon akarná arra is elnne ideje hogy találkozzon veled
2010. ápr. 7. 09:36
 4/29 A kérdező kommentje:

Hogy is terveztem ! Hát mint ha egy vacsi lenne! Gyertyát is gyújtanék meg minden!!:)

Van ideje csevegni msn en de már késő este sajnos!!

2010. ápr. 7. 09:46
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

A 9:36-osnak teljesen igaza van!!!

Ennek a lánynak szerintem te csak unalom ellen vagy jó amikor éppen nem tanul akkor felmegy msn-re, hogy valakivel beszélgethessen, és eltöltse a maradék unalmas idejét.

MSN-es vacsi ez egy óriási nagy baromság. Felejtsd el!!!!

Ha nagyon zárkózott akkor vidámítsd fel, amúgy meg ez papucs férfiakra vonatkozna ha te ott vacsiznál vele web-camon keresztül. Próbálj vele vidám humoros lenni vidámítsd fel, légy laza, de ugyanakkor határozott, és szedd rá, hogy legalább egy 10 perces séta vagy 1 laza pár perces kávé valahol. Ha ez sem akkor meg ne reménykedj abban hogy ti egy pár lesztek, mert csak etet.

2010. ápr. 7. 09:50
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
a "hogy tervezed, mit csináltok még msn-en" kérdés nem a vacsira vonatkozott ;)
2010. ápr. 7. 09:52
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
késő este nem sétálhat egy 18 éves lány?
2010. ápr. 7. 09:52
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
azt hiszem h most utáltam meg azt a szót h vacsi... ez az msn kaja nekem nem jönne be. valóban lehet h szégyenlős. én sem szeretek mások előtt enni persze tudom h ez hülyeség de ez van... hívd sétálni elsőre...
2010. ápr. 7. 09:53
 9/29 A kérdező kommentje:
Hát az ötlet jónak tűnt így elsőre!! :S de hallgatok rátok és kiharcolok egy vacsit ha meg nem jön össze akkor hagyom is a francba!!:S Köszi a kommenteket!
2010. ápr. 7. 09:57
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ötlet szörnyű, föleg egy 21 éves sráctól :S

Nem feltétlen a vacsihoz kéne ragaszkodnod, miért nem elég ha elmegy veled sétálni

2010. ápr. 7. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!