Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, Pasik Ti mit szóltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, Pasik Ti mit szóltok ehhez? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

barátom (19/F) és én (17/L) lassan 9 hónapja vagyunk együtt.

nekem hosszú hajam van amit szeretek de néha nagyon megtetszik 1-1 rövid haj is amit szívesen megcsináltatnék, ugyanis 1-2 éven belül ugyis vissza nő. csakhogy a barátom nem engedi mert h neki a hosszú haj tetszik csak. belenyugodtam hiszen szeretem és tetszeni akarok neki és ha neki hosszú hajjal tetszek akkor úgymarad. namármost ő a fejébe vette, hogy tetoválása lesz. én undorodom tőlük. szép szép de emberen fúúúj. a hátára akar vmit ami kiér a vállára nemtom pontosan. a lényeg h nekem nagyon nem tetszik. ha magára varratná meg egyenesen bleeee... és ráadásul ez örökre szólna nem mint egy hajvágás. én nem szeretném ha felvarratná mert sztem undorító.

2011. máj. 23. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha megcsináltatja vágasd le a hajad.. :D
2011. máj. 23. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Elmondanám neki ezt, amit te ide leírtál.
2011. máj. 23. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Amúgy igaza van az előttem szólónak. Vele beszéld meg mi most ehhez mit tudunk hozzá tenni?
2011. máj. 23. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy jó lesz az a tetkó,neked meg a rövid haj:)
2011. máj. 23. 19:35
 5/6 A kérdező kommentje:

megfogom beszélni vele

érdekel h mások h látják. kívülről

2011. máj. 23. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Én kívülről úgy látom, hogy a szeretet megvan és képesek vagytok egymásért lemondani a terveitekről. Beszéld meg vele, háton egy tetoválás nem hiszem, hogy zavaró lenne számodra és ha te nem fiús hanem lányos rövid hajat akarsz akkor az nem értem miért zavarja őt ha szeret miattad elfogadja, persze ha nem Ördög Nóri frizurát csinálsz. :D

Kívűlről ennyit tudok mondani.

2011. máj. 23. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!