Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, Pasik Ti mit szóltok ehhez? Mit tennétek?
barátom (19/F) és én (17/L) lassan 9 hónapja vagyunk együtt.
nekem hosszú hajam van amit szeretek de néha nagyon megtetszik 1-1 rövid haj is amit szívesen megcsináltatnék, ugyanis 1-2 éven belül ugyis vissza nő. csakhogy a barátom nem engedi mert h neki a hosszú haj tetszik csak. belenyugodtam hiszen szeretem és tetszeni akarok neki és ha neki hosszú hajjal tetszek akkor úgymarad. namármost ő a fejébe vette, hogy tetoválása lesz. én undorodom tőlük. szép szép de emberen fúúúj. a hátára akar vmit ami kiér a vállára nemtom pontosan. a lényeg h nekem nagyon nem tetszik. ha magára varratná meg egyenesen bleeee... és ráadásul ez örökre szólna nem mint egy hajvágás. én nem szeretném ha felvarratná mert sztem undorító.
megfogom beszélni vele
érdekel h mások h látják. kívülről
Én kívülről úgy látom, hogy a szeretet megvan és képesek vagytok egymásért lemondani a terveitekről. Beszéld meg vele, háton egy tetoválás nem hiszem, hogy zavaró lenne számodra és ha te nem fiús hanem lányos rövid hajat akarsz akkor az nem értem miért zavarja őt ha szeret miattad elfogadja, persze ha nem Ördög Nóri frizurát csinálsz. :D
Kívűlről ennyit tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!