Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Mit szóltok ehhez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mit szóltok ehhez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet áll fent nállam hogy nagyon tetszik egy csaj, de soha nem ér rá velem találkozni amit meg is értek mert vizsgázik, és rendszeresen sportol! El akartam hívni vacsizni a multkor de nem tudott eljönni mert tanult! Msn en viszont sokan beszélünk ha nem tanul vagy ráér. Mivel nem tudom elcsalni sehogyansem vacsizni, arra gondoltam csinálhatnék vele egy msn vacsit, ami abból áll hogy mind a ketten bekapcsoljuk a webkamerát és a mikrofont és beszélgetünk, közben pedig vacsizunk ! Szerintetek jó ötlet vagy inkább várjam meg míg el tudunk menni vacsiztni?

Az az igazság hogy kicsit szégyenlős is a lány és lehet hogy ezért nem jön el velem vacsizni!

De mégis mit gondoltok erről???

21/F a lány 18

2010. ápr. 7. 09:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
ha még egyszer leírod azt a szót h vacsi esküszöm rád uszítok 3 konténer vacsikát... miért akarsz feltétlenül enni vele? millió más lehetőség van. sztem a csaj simán unja h állandóan ezzel jössz. menjetek moziba vagy sétálni. nekem pl többet ér 1 séta valakivel mint h elvigyen enni... bár lehet én működök furán
2010. ápr. 7. 10:03
 12/29 A kérdező kommentje:
csak egyszer hívtam volna el vacsizni, havtam volna már sétálni is de késő este már a szülei nem nagyon engedik el mivel én nekik ismeretlen vagyok!!
2010. ápr. 7. 10:06
 13/29 anonim ***** válasza:
nem nagyon engedtél a más szinte felnőtt lányukat... ejj az ilyen szülőtől mindig kibukok... és akkor szerintük hogy lehet ismerkedni? hagyjad ezt a csajt sztem ... a szüleivel is megennéd a kefét ha ilyen konzervatívak
2010. ápr. 7. 10:09
 14/29 anonim ***** válasza:
*engedték
2010. ápr. 7. 10:10
 15/29 anonim ***** válasza:
*már... bocsi... :$
2010. ápr. 7. 10:10
 16/29 A kérdező kommentje:
Semmi baj de a lány nagyon bejön, és jó fej is!!! Egy próbát megés szerintem!! Mármint nem az msn es vacsi mert arról lebeszéltetek de valahogy kiszöktetem vagy nem tudom.... lehet barátnőjével fogok beszélni hoyg segítsen az ügyben!!!
2010. ápr. 7. 10:17
 17/29 anonim ***** válasza:
ha a szülei ilyenek akkor csinálhatsz te akármit főleg ha a csaj nem igazán mer ellenkezni velük.
2010. ápr. 7. 10:19
 18/29 anonim ***** válasza:

pffffff

Te tényleg 21 éves srác vagy?!

2010. ápr. 7. 10:20
 19/29 A kérdező kommentje:
ja igen tényleg 21 éves vagyok! mert? Lehetnek nekem is hülye gondolataim! Azért tettem fel itt a kérdést, hogy véleményt kérjek mert elsőre jó ötletnek tűnt de már belátom hogy hülye próbálkozás lenne!! :D
2010. ápr. 7. 10:30
 20/29 anonim válasza:
Szerintem a lány csak hülyít(kívánom hogy ne legyen így!!!) vagy csak barátkozni akar.Tapasztalat. Üdv: egy 22 éves lány
2010. ápr. 7. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!