Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti örülnétek ha így hívnának el randira?
Figyelt kérdés
Van egy lány évfolyamtársam, aki nagyon tetszik nekem, emellett nagyon kedvelem is. Arra gondoltam, hogy ha majd egy órán egymás mellett ülünk, akkor egy lapra leírom, hogy: "Van kedved meginni velem valamit?" és mellé rajzolnék egy virágot neki. Csak így egyszerűen.2016. ápr. 22. 22:35
3/5 anonim válasza:
Én előre megírnám a következő kártyákat:
"Van kedved meginni velem valamit?"
Ha mosolyog, a következőt adnám oda:
"De jó, mert különben megint a kloroform kellett volna bevetnem és már alig maradt az üvegben..."
Ijedt képet vág, mire odateszed a harmadikat is:
"Nyugi, ne nézz már így. Önként jössz, tehát nem kell kloroform :) "
5/5 anonim válasza:
Az volt a cél :)
Creepy, de legalább eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!