Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti örülnétek második...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti örülnétek második randin ha kapnátok valami kis apróságot?

Figyelt kérdés

Első randin csak beszélgettünk, még nem történt semmi.

Ezen a héten lesz a második randink arra gondoltam hogy sajátkezűleg készítenék neki valami kis ajéndékot. vagy még korai lenne? 22/F

2016. febr. 14. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Én eddig mindig vittem valami apróságot az elsőre is, mert úgy illik. Mégsem volt soha folytatás... ezek után szerintem nem ezen múlik.
2016. febr. 14. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szál virág a legjobb választás, nem túl nyomulós, de azért mégis egy kis figyelmesség
2016. febr. 14. 15:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen a lány, de szerintem nem gond, ha még nem adsz neki semmit - nekem ez nem lenne elvárás :)

A virág is jó ötlet, de csak akkor, ha a későbbi programban nem lesz útban, hogy fognia kell, nem tudja hová lerakni...

Fontosabb,hogy jól érezze magát veled, hogy lássa, hogy érdekled, ajándékokkal már a kapcsolatban is meglepheted később is :)

N

2016. febr. 14. 16:02
 4/5 anonim ***** válasza:
59%

nem.

a hideg ráz a virágtól is...

nem kell ajándék, mit ünnepelsz? :D ez egy randi, senki nem érdemel érte ajándékot. nem is tartom túl nagy figyelmességnek hogy valaki adott esetben beugrik egy virágboltba útközben... az a figyelmesség hogy meghallgatod, figyelsz rá, udvarias vagy vele.

persze ez én vagyok, a legtöbb lánynak a bugyija leesik egy olcsó gaztól mert ezt látják a filmekben. :D

2016. febr. 14. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Zavarban érezném magam. Szerintem korai és nem szükséges. 23l
2016. febr. 14. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!