Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Örülnétek egy olyan pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülnétek egy olyan pasinak akinek nem volt még barátnője, mert kereste számára az igazit?

Figyelt kérdés
Én örülnék nagyon, ha egy ilyen lányt fognék ki, mert egyrészt nem ismerkedek könnyen másrészt kevés lány vonz, kevés lányban érzem a meghódítási szándékot aki nagyon kéne nekem és vonzana mind testileg mind lelkileg. Csak szomorú vagyok többször, hogy elmúltam húsz éves és nem találtam még olyan lányt. Voltak esélyeim, de nem éltem velük, mert nem éreztem azt, hogy annyira kéne. Jó lenne, ha egy nagyon szimpatikus lány örülne annak, hogy én vagyok neki az első.
2016. febr. 7. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Én örülnék ha a kiszemeltemnek én lennék az első, szerintem ennek megvan a maga varázsa :) L
2016. febr. 7. 18:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Annak is, ha egymásnak vagyunk elsők, csakhát korombeliek többségének volt már kapcsolatuk, ami nem baj csak szeretném, ha nem zavarná, hogy nem volt eddig sikerem.
2016. febr. 7. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Én nem örülnék neki, de nem is vagyok egy örök kereső típus. Felesleges. Sok ember létezik, aki betöltheti a "tökéletes" szerepét vállalható kompromisszumok mellett. Ugyanis az Egy, a Nagy Ő, az Igazi..nem létezik.

Az exem és a párom is életre szóló pár lehetett volna. Az exemmel nagy problémák nem voltak, egyszerűen csak az évek múltán az érzések is elmúltak, nem sikerült életben tartanunk a kapcsolatot.

A párommal egyelőre kitartunk, és biztosnak érzem magunkat.

Ugyanakkor van egy kollégám, jól kijövünk egymással, sok a közös téma, nagyon kedvelem..még a szikra is megvan..és ha csak az életvitelt, világszemléletet, közös hangot tekintem, nos ő is épp olyan tökéletes társ lenne, mint a párom.

Nem engedem magamnak, hogy beleszeressek, de egészen biztos, hogy ha nem lenne a párom, akkor vele már összejöttünk volna.

Ezt csak azért mondom, mert kár várni az egyetlenre.. Arról nem is beszélve, hogy pl. a párommal már évek óta ismertük egymást, de sokáig egyáltalán nem tekintettünk egymásra potenciális partnerként. Aztán hasonló fordulat történt velünk egy időben, és ez közelebb hozott minket egymáshoz.. Addigra már elég jól ismertük a másikat és igazi szerelem első látásra kapcsolat kerekedett belőle, holott mondom, már évek óta ismertük egymást. Valahogy lehullt a lepel a szemünkről, és felfedeztük, hogy mi akár együtt is lehetnénk.

Te nem adtál esélyt senkinek, ugyanakkor ha akár egy kicsit hosszabbra húzod az ismerkedési szakaszt egy szimpatikus lánnyal, lehetett volna belőle valami jó.

2016. febr. 7. 19:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Nincs tökéletes ezt én is tudom, de lehet valaki számomra tökéletes a szemembe, akivel szívesen együtt lennék. Nem feltétlen életre szóló kapcsolatot keresek, mert lehet nem úgy alakul, hanem olyat aki engem tényleg vonz és kívánnám őt. Ilyen lányt nem találtam még. Vagy volt barátja vagy nem voltam neki az esete. Mostanában is nagyon sokat ismerkedek, de nincs meg az a szikra, hogy kéne nekem. Volt olyan mikor azért megpróbáltam, hátha később jobb lesz, dehát nem változott aztán vagy ő hagyta az egészet vagy én.
2016. febr. 7. 19:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Hülyén írtam az előbb berakhatnának egy szerkesztés gombot! Úgy értem aki nekem szimpatikus volt annak vagy volt barátja vagy neki nem voltam az.
2016. febr. 7. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:

30/f

Hasonlóan gondolkodtam mindig, bár én már teljesen lemondtam róla, hogy valaha is találok egy "tökéletes" lányt.

Aztán 2 hete a semmiből besétállt az életembe, gyakorlatilag egyből teljesen egymásra hangolódtunk, hiszem, hogy ő a tökéletes és megérte várni rá :)

2016. febr. 8. 07:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Az ha szerencsétlen vagy úgyis egyből kiderül. Csak a szintén álmodozó álszent válaszolóknak tetszel ezen az anonim oldalon.

A valóság meg teljesen mást mutat!

2016. febr. 17. 09:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Neked szar az életed, hülyegyerek! Te vered a farkadat mert nincs hova tenni! Hahahahaha
2016. febr. 24. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!