Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti örülnétek ha párotok egy The Million Roses csokrot adna ajándékba? 24/F
2016. febr. 1. 15:41
1/21 anonim válasza:
Én speciel nem szeretem a rózsát, de mindennek tudok örülni, amivel meglepnek, hiszen nyilván örömet akartak okozni, ezt pedig mindig értékelem.
2/21 anonim válasza:
Nem mondom, hogy nem örülnék, de kicsit olyan trendin-romantikus szaga van az egésznek, mostanában annyian adnak ilyet. Kicsit olyan "instagramra jól posztolható". Nem biztos, hogy jobban örülnék neki, mint egy normális csokornak.
3/21 anonim válasza:
Nem szeretem a vágott virágot, plusz engem is zavarna benne ez az instagrammos dolog.
4/21 anonim válasza:
Nem tudom, mi az, de a lányok azon csoportja, aki nem sajnálja a vágott virágot, általában minden fajta csokornak örül.
Aki meg sajnálja, annak egy szép cserepes virág kedvezőbb választás. De általában aki nem szereti a vágott virágot, az is értékeli a gesztust.
5/21 rrrrrreennnnn válasza:
Legûjabb kirakat-dolog, hogy jajjjdeszeretlek, hudeimàdlak.
Egy aprò cserepes viràg, amit nevelgetni kell, mèrföldekkel többre értékelhető. Èlményt ad ès nagyon sokàig lehet gyönyörködni benne.
6/21 anonim válasza:
Nem. Nem szeretem a virágokat. És ennyi pénzt kiadni érte meg kifejezetten őrültségnek tartanám. Akkor már inkább adjon 1 szál rózsát és azzal le van tudva a dolog.
7/21 anonim válasza:
Biztos örülnék, de egy hagyományos csokor jobban tetszene.
8/21 anonim válasza:
Örülnék. Valamelyik nap posztoltak olyan képet, amin egy nagy csokor rózsa mellett volt egy hatalmas plüssmaci. Azt is imádnám... :)
19L
9/21 anonim válasza:
Nincs olyan, aminek ne örülnék a páromtól. Ha lenne. :)
10/21 anonim válasza:
Nagyon szép, de ennyi pénzből elmennék vele két napra valami kedvezményes wellnessre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!