Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti örülnétek, ha a bocsánatkérés melle kapnatok ajándékba egy aranyos kis kutyát?
Van egy lány akit nagyon megbántottam de szeretem es tudom hogy nagyon állat barát és imádja a kutyákat ezért is gondoltam, hogy nem virágot veszek vagy vmi hasonlót hanem egy kutyát ami meg hosszú ideig megmarad neki.
ebadta.hu/fajtatiszta-kutya/husky-mid-62 ilyen kölyök kutyára gondoltam.
Szerintetek bevállhat?
Szerintem rossz ötlet.
Egy kutya azért felelősséggel jár.
Zseniális ötlet... A nyakába akasztasz 2 kutyát amit aztán saját pénzéből etethet és idejéből gondozhat. Menhelyre meg nem akarná elvinni pont amiért állatbarát.
Ennyi erővel minden bocsánatkérésnél vihetnél neki valami állatot és pár hónap alatt egész állatfarmja lenne. Mivel a következő veszekedés pont a huskyk miatt lennének, ez nem is túl sok idő.
Egy kutya nem játékszer! Elő kell neki az otthont készíteni, alapvető dolgokat beszerezni és nem két évig él, hanem 15-ig. Hosszútávú dolog és nagyon nagy felelősség. Sétáltatni kell, gondoskodni róla és szilveszterkor otthon maradni, mert a petárdától és a tűzijátéktól megbolondul félelmében.
Nagyon rossz ötlet kérdezés nélkül kutyát adni, semmiképp sem javaslom!! Ha tényleg állatbarát és tudja, hogy mekkora felelősség, nagy feketepont lesz a szemében, ha kérdés nélkül kutyát adsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!