Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti örülnétek ha párotok egy The Million Roses csokrot adna ajándékba? 24/F
hű, elég húzós az ára, én inkább valami jó kis közös programnak örülnék ennyi pénzből :)
ha meg nem futja rá, akkor valami fincsi csokinak :D
valentin napra akarod, mi? :D szerintem egy random időpontban (amikor nem "kötelező") nagyobb meglepetést+örömöt okoznál vele :D
Beszarás...
90 000-be még a kiszállítás sem fér bele :D Á, nem prosztó ez a bolt :D
Nem. Még ha milliárdos lenne azt mondom ok. De egy átlag fizetéshez képest ez nagy kiadás+hülyeség is.
Tényleg semmire nem jó, csak arra, hogy kirakja a csaj instagramra villogni a barátnők előtt. Ennyi.
Amúgy ennyi pénzből jóval hasznosabb, vagy jobb ajándékot lehetne venni.Amit írt valaki,hogy ennyiből akár egy wellness hétvége is kitelik. Vagy egy mozi+vacsi egy jó étteremben. Ezek sem maradandók, de legalább élményt adnak.
Ha már virágot akarsz adni, akkor én cserepest javasolok. Itt is lehet költekezni, pl orchidea vagy valamilyen egzotikusabb dolog-pálma ..akármi. Legalább tartósan megmarad. Pl tavaly ilyenkor kaptam egy egyszerű cserepes virágot a páromtól. Most is épp virágzik. Mindig rágondolok, ha ránézek a virágra, vagy meglocsolom.
Az ilyen virágcsokrot meg jó eséllyel még azon a héten kidobja. Szóval nem, egyátalán nem örülnék, ha ilyet venne a barátom.
DE!! sok lány örül neki. Úgyhogy te tudod, hogy a barátnőd melyik kategória. Ha nem vagy biztos kérdezz rá kiváncsiságból, hogy mit szól ezekhez a virágokhoz? De csak így spontán görgess le a facebookodon/instagramodon és mutass egy ilyen képet. Ha látszik rajta , meg mondja is,hogy tetszik neki, akkor vedd meg . Lány függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!