Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, férfiak! Számotokra ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Számotokra ez "ijesztő", vagy örülnétek neki?

Figyelt kérdés

3 hete találkoztam valakivel, dolga volt itt Magyarországon. Akkor 2 napot együtt töltöttünk, aztán hazament. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, most szombaton meglátogatom. Valamivel szeretném meglepni (saját készítésű sütin kívül), találtam egy nagyon aranyos plüssmacit (nem vagyok megszállottja az ilyen dolgoknak, a plüssmacikat sem csípem, a Valentin-napot egyenesen rühellem, csak épp most érünk rá mindketten), de valamit szeretnék neki vinni. Na most, a problémám az, hogy van a plüssön egy nyakkendő, 'love' felirattal, ami azért elég korai....

Tudom, hülye kérdés, van ettől jobb dolgom, stb, de nagyon nem akarom elcseszni a dolgot, az oldal meg azért van, hogy kérdezzünk.

"Kösd át magad masnival, annak jobban örülne" és társaira nem vagyok kíváncsi.

2016. febr. 11. 15:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
38%
Inkább vegyél egy szexi combfixet, annak jobban örülne. :D
2016. febr. 11. 15:24
 2/17 anonim ***** válasza:
17%
Ha 'ez'meg 'amaz' is korai lenne, 'emerre' meg nem vagy kivancsi, akkor mi lenne, ha lofas.zt se ajandekoznal neki? Szerintem amugy sem izfatod a csokat, kb pont ennyi lezel neki. Hazajon, medug-vagy elmesz hozza, es ugy dug meg, aztan ennyi.
2016. febr. 11. 15:29
 3/17 A kérdező kommentje:

Aki privátot írt, annak köszönöm (nem is tudtam, hogy beszélsz magyarul :) ).

Kedves 1. válaszoló!

Megértem azt is, ha valakit semmi nem köt le, csak a combfix, azért szerencsére vannak más értékrenddel bíró emberek is.

Kedves 2.!

Mélyen megérintett amit írtál, belátom, igazad van, ha te lennél a "csóka", nem adnék neked még lóf.*.szt se. Azt pedig nem írtam, hogy az alatt a 2 nap alatt "megdugott" volna, azt is nagyon sajnálom, ha te mást nem nézel ki az emberekből, de azért vannak még a világon jól működő kapcsolatok, ha te nem is hiszel bennük.

2016. febr. 11. 15:46
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 1-es válaszoló vagyok.

Ugye nem gondolod, hogy én ilyen ember vagyok? :D

2016. febr. 11. 15:51
 5/17 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem, de mivel valószínűleg nem ismerlek, annyit tudok rólad, amennyi a válaszodból kiderül.
2016. febr. 11. 16:06
 6/17 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni kinek mi a sok... A párom az első randin az első szex után arról beszélt, hogy milyenek lesznek a közös gyerekeink... Legjobb haveromnak az 5. Randi után azt mondta a csaj, hogy szeretlek, erre haverom bepánikolt és kihátrált a kapcsolatból... Senki nem tudhatja, kinek mi a sok... Ha szeretnéd vedd meg a macit, aztán kiderül...

Az biztos, hogy nekem pasiként biztos fura lenne plüssállatot kapnom, de valszeg örülnék, ha szeretem a csajt.

2016. febr. 11. 16:11
 7/17 anonim ***** válasza:

a férfiak lesz,arják az ilyen plüss genyókat!

Ez a nőknek való!

Szóval vagy csak süti, vagy egy szaxiszóló! plüssmaci???? :D

ne viccelj már!

2016. febr. 11. 16:46
 8/17 anonim ***** válasza:

Kerdezo, tuti hogy megdugott, ha nem tette volna, nem kaparnal ajandekokkal. Es nem beszelnel 'kapcsolatrol' egy ket napos talakozas utan.

DE nincs azzal semmi baj, ha volt szex. Az kicsit ciki, hogy tuldimenzionalod, raadasul ugy teszel, mintha nem is erdekelne igazan:-) Ahogy mondtam, ne ajandekozz, mert nem hiszem, hogy a csoka szamara annyira sokat jelent ez a dolog. Nyilvan okkal erzed te is, hogy ciki lenne az ajandek. Tultolnad a dolgot. Es ja, szerintem is.

Illetve hadd jegyezem meg. A te embered pont ugyanolyan 'csoka' mint en. Meg mint minden mas ferfi.

2016. febr. 11. 16:57
 9/17 anonim ***** válasza:
Én el tudnék képzelni ajándékba egy üveg Pezsgőt v bort...
2016. febr. 11. 17:10
 10/17 anonim ***** válasza:

Előre is bocsi, lany vagyok.

Szerintem ne! Vigyel inkabb 2 üveg jofajta bort es szex elott szepen megiszogatjatok ;) hidd el emlekeztes lesz neki, mert gondolom azert akarod a plüsst is, h emlekezzen rad, valami emlek tőled :) ez jobb lesz higyj nekem ;)

2016. febr. 11. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!