Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Számotokra ez "ijesztő", vagy örülnétek neki?
3 hete találkoztam valakivel, dolga volt itt Magyarországon. Akkor 2 napot együtt töltöttünk, aztán hazament. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, most szombaton meglátogatom. Valamivel szeretném meglepni (saját készítésű sütin kívül), találtam egy nagyon aranyos plüssmacit (nem vagyok megszállottja az ilyen dolgoknak, a plüssmacikat sem csípem, a Valentin-napot egyenesen rühellem, csak épp most érünk rá mindketten), de valamit szeretnék neki vinni. Na most, a problémám az, hogy van a plüssön egy nyakkendő, 'love' felirattal, ami azért elég korai....
Tudom, hülye kérdés, van ettől jobb dolgom, stb, de nagyon nem akarom elcseszni a dolgot, az oldal meg azért van, hogy kérdezzünk.
"Kösd át magad masnival, annak jobban örülne" és társaira nem vagyok kíváncsi.
Nem vagyok prűd, nem azért védem magam, de rohadtul nem tetszik, hogy ennyire erősködsz azzal, hogy lefeküdtünk. Eddig azt hittem, hogy én jobban tudom, hogy mivel el volt törve a lába, nem feküdtünk le, de ha neked jobb abban a hitben, hogy igen, hát akkor gondold úgy.
Egyébként nem szokásom kaparni egy férfi után sem, ajándékokkal pláne nem.
Amikor pedig kapcsolatról beszéltem, azt nem írtam, hogy köztünk az van, másokról volt szó.
A plüssmackó egyébként okkal lenne, máskülönben nem vennék ilyet felnőtt férfinek.
Az utolsó 2 válaszolónak a szándékot nagyon köszönöm, de egyikünk sem iszik alkoholt.
Akkor mar csak a könyökmankó marad az egyetlen opcio. Te, ha meg nem volt szex, akkor vegkepp felesleges akarmit ajandekozni. Bar megertem, hogy a 'kulfoldi' partit jo lenne nem kihagyni. De nem lepne meg ha beparazna, ha nagyon nyomulsz. Szoval szusza. Nem kell kapkodni. Jol jegyezd meg, o is csak egy csoka.
Egyebkent allati ellenszenves csaj vagy.
Őőhöm, Kedves Kérdező, nekem 'kicsit' zavaros a monolôgod...
Talàltàl egy plüssmackòt, (előtte nem tudtad, mit akarsz venni),aztàn nem véletlen vennél pont azt...
Màs kapcsolatai hogy jönnek ide?
Van még néhàny dolog, de ez a te dolgod...
Te tudod mit? Biztos van mâsfajta plüssmackò màsik boltban, amin nincs "Love" felirat...
Nemtom, hol élsz, de vannak pedig:-)
Ha én làttam egy egyszerű kisebb vàrosban a Tescoban, (àtutazòban voltam és bementem) akkor neked is talàlnod kell...
Képzeld...
Azt sem tudom, mire ez a hangsùly, nem bàntott senki...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!