Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti örülnétek ha Facebookon keresztül hívnának randizni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy megismertem egy lányt kb. 1 hónappal ezelőtt, de azóta is csak egyszer futottunk össze akkor is csak köszöntünk...nagyon tetszik segítsetek!2015. aug. 27. 23:10
1/8 anonim válasza:
Én egy személyes randimeghívásnak jobban örülnék.
2/8 A kérdező kommentje:
Itt a gond, hogy nemigazánvan rá lehetőségem..
2015. aug. 27. 23:14
4/8 anonim válasza:
Nem!Nem örülnék!Jó érzés a szemébe nézni annak aki elhív hamár,elhív :I
5/8 anonim válasza:
Én is egy személyes meghívásnak jobban örülnék. De ha nincs rá lehetőség, akkor már inkább hívjon föl a srác, minthogy facebookon. De ha minden kötél szakad, a facebook is jó, engem is hívtak már el úgy.
6/8 anonim válasza:
Én lecarnám,hogy hol hív el. Ha bejön, akárhol hív el, van esélye. Aztán majd a randin kiderül a többi,hogy lesz-e tovább
7/8 anonim válasza:
Kezdünk nagyon elterelődni az internet világába, nem gondoljátok? :/
8/8 anonim válasza:
Facen is nyugodtan elhívhatod randira, általában engem is ott szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!