Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti örülnétek ilyen rejtvénynek, vagy nem? Vagy meg se fejtenétek?
Én vegyes érzelmekkel fogadnám, mert amúgy nagyon kreatív ötlet, de viszont nem szeretek rejtvényt fejteni, főleg ha még bonyolult is.
Én elmennék ha a srác szimpatikus lenne.
Amúgy az a lényeg szerintem, hogy add a tudtára, hogy fejtse meg. Mert ha meglátja, de nem fejti meg, mert mondjuk nem akar a könyvedbe írni, akkor nem ér célba az üzenet.
Én imádom tornáztatni az elmém, ezért valószínűleg nagyon tetszene. Ehhez azonban az is kell, hogy a tudásomnak megfelelő rejtvényt találj ki. Ha percek alatt rájönnék, csak megmosolyognám, de nem vennél le különösebben a lábamról. Ha órak alatt sem jönnék rá, akkor megunnám. Ha viszont eltalálod azt a szintet, amitől azt érzem, hogy egy nehéz feladatot oldottam meg, azzal már csak a pszichológia miatt is nyert ügyed van: mivel megoldottam a feladatot, tudat alatt azt fogom érezni, hogy a találkozó a jutalmam érte, és mindenképp elmegyek rá.
Van párom, szóval most ez nem játszik, de ha valaki erről nem tud, és úgy adja oda a rejtvényt, és nekem tetszik (mármint a feladat), akkor valószínűleg még segítenék is neki becsajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!