Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti örülnétek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti örülnétek ilyen rejtvénynek, vagy nem? Vagy meg se fejtenétek?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy fiú kölcsönadná nektek egy könyvét, vagy füzetét, és hagyna benne nektek egy kicsit bonyolultabb rejtvényféleséget, amiről ránézésre fogalmatok sincs, hogy mit takar, viszont ha megfejtenétek, akkor megoldásnak egy helyszín és egy időpont jönne ki(pl. 2016. április 11. 16:15 Margit-sziget szökőkút). Végül is ez csak egy rejtvény, nem kötelez senki, hogy foglalkozzatok vele, meg ha ki is találjátok, akkor is rátok van bízva, hogy éltek e a lehetőséggel vagy sem. Szóval mit tennétek, megfejtenétek? S ha igen, akkor elmennétek a helyszínre abban az időpontban? Nyilván attól is függ, hogy tetszik e a fiú, vagy sem ,illetve, hogy kapcsolatban vagytok e vagy sem, ezt is nyugodtan írjátok le, hogy melyik helyzetben mit tennétek. Meg úgy egyáltalában mennyire jön be az ilyesmi.

2016. márc. 26. 11:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Én vegyes érzelmekkel fogadnám, mert amúgy nagyon kreatív ötlet, de viszont nem szeretek rejtvényt fejteni, főleg ha még bonyolult is.

Én elmennék ha a srác szimpatikus lenne.

Amúgy az a lényeg szerintem, hogy add a tudtára, hogy fejtse meg. Mert ha meglátja, de nem fejti meg, mert mondjuk nem akar a könyvedbe írni, akkor nem ér célba az üzenet.

2016. márc. 26. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem lennék kapcsolatban és kedvelném a srácot megfejteném, de akkor is ha még nem ismerném annyira. Szerintem nagyon ötletes és már kíváncsiságból is elmennék a helyszínre. De készülj valami apró meglepetéssel az adott helyen :)
2016. márc. 26. 11:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatban elmennék,de szóljon előre,hogy miről van szó,mert nem biztos,hogy nekiállnék fejtegetni.
2016. márc. 26. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Megfejteném és beleírnám a könyvbe, hogy "nem vagyok Zsanett" és visszaadnám. Nem mennék el a randira.
2016. márc. 26. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez nagyon aranyos, nekem tetszene :)
2016. márc. 26. 12:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Én imádom tornáztatni az elmém, ezért valószínűleg nagyon tetszene. Ehhez azonban az is kell, hogy a tudásomnak megfelelő rejtvényt találj ki. Ha percek alatt rájönnék, csak megmosolyognám, de nem vennél le különösebben a lábamról. Ha órak alatt sem jönnék rá, akkor megunnám. Ha viszont eltalálod azt a szintet, amitől azt érzem, hogy egy nehéz feladatot oldottam meg, azzal már csak a pszichológia miatt is nyert ügyed van: mivel megoldottam a feladatot, tudat alatt azt fogom érezni, hogy a találkozó a jutalmam érte, és mindenképp elmegyek rá.

Van párom, szóval most ez nem játszik, de ha valaki erről nem tud, és úgy adja oda a rejtvényt, és nekem tetszik (mármint a feladat), akkor valószínűleg még segítenék is neki becsajozni.

2016. márc. 26. 12:24
 7/7 anonim ***** válasza:
gyerekes nagyon, aki szeretne valamit, közölje már szóban, hogy ide meg oda szeretne elhívni 25L
2016. márc. 26. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!