Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Őszinte legyek egy csajjal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte legyek egy csajjal, vagy inkább játsszunk?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb?

Amikor tetszik egy nő, és nyíltan, őszintén megmondom neki, hogy tetszik, és szeretnék tőle valamit, szeretnék ismerkedni vele stb, vagypedig ha nem mondom meg neki, hogy tetszik, hanem ürügyeket keresek arra, hogy beszélgessek vele, csak lassan közeledek, utalásokat teszek arra, hogy tetszik, de nem mondom ki, és így szépen lassan játszogatunk.

2016. márc. 19. 00:07
 1/8 anonim ***** válasza:
41%

Turcsi orrod van-e?

Ha nincs, akkor légy vele egyenes.

2016. márc. 19. 00:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha egy az egyben megmondod, az finoman szólva nem célravezető.
2016. márc. 19. 00:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Sztm a második. Izgalmassabb is.
2016. márc. 19. 00:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Épp ez a baj velük, hogy ilyen kérdésekre nem lehet velük kapcsolatban használható megállapításra jutni. Ha kerülgeted és sokáig tart, barátzónába kerülsz, fatökű, halvérű blabla... leszel és összejönnek mással. Ha egyenesen megmondod akkor tolakodó vagy, vagy csak biztos dugni akarsz.... Ha esetleg nem tolakodásnak veszik akkor meg képesek a hirtelen meglepődésükben úgy leblokkolni, hogy nemleges vagy kiábrándító választ kapsz. Lényegében megmondhatatlan, hogy hogy reagálnak. Vagyis megmondható, de hogy melyik melyik variációba tartozik azt nem lehet előre. Miután elbuktad a kerülgetős módszerrel akkor jössz rá, hogy konkrétnak kellett volna lenned. Vagy fordítva.
2016. márc. 19. 00:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Én szeretem, ha őszintén a szemembe mondják. Lehet, hogy visszautasítom, de mindenképp egy nagyon pozitív pont, és akkor egyikünk sem árul zsákbamacskát. Nagyon csúnyán megszívtam egyszer, és így 4-5 év után derült ki, hogy a plátói szerelmem nem is volt plátói, csak akkor nekem még párkapcsolatom sem volt, ráadásul az önértékelésem is a béke feneke alatt, eszembe nem jutott volna, hogy tetszem neki. Úgyhogy ja... Én nem szeretek játszani, sosem voltam jó benne. Őszintén mondja meg, ha akar valamit, ahogy én is megteszem már.

De embere válogatja. Valakinek a másik jön be. Úgyhogy nem mérvadó a válaszom.

2016. márc. 19. 07:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Sztem egyenfuggo. De szeretjuk az oszinteseget. Mond meg neki jobb az egyenesseg. Legalabb kiderul kolcsonos e vonzalom. Ha igen boldogsag. Ha nem akkor tovabb lephetsz.
2016. márc. 19. 08:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolom jobb, ha nyíltan megmondod. Nem hat letámadásnak ha jó pillanatban, illetve jó környezetben mondod. A másik verzióval, hogy kerülgeted tudod az a baj, hogy a csajban vagy fel sem fog merülni, hogy igazából érdeklődsz iránta, vagy azt hiszi több vasat tartasz egyszerre a tűzben és mástól teszed függővé, hogy vele mi lesz. Vagy szimplán azt hiszi, hogy szórakozol, flörtölgetsz és kész...szóval őszinteség szerintem jobb :) 23/L
2016. márc. 19. 11:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Én ettől a játszadozástól kész vagyok... Munkahelyen is azt gondoltam eleinte, hogy tetszek ennek, annak, ment a flört rendesen, de csak munkahelyi szinten. A lényeg, hogy egyszer meguntam, mert az egyik elkezdett bunkó lenni. Kettőt megkérdeztem, hogy mi a helyzet kettőnkkel, a válasz: mindig ilyenek vagyunk, jól érezzük magunkat, szimpatikus vok nekik, veszem a lapot, stb. Ezzel elérték azt, hogy most már én is játszok, nem veszem komolyan egyik férfi kollégámat sem. Érzelmekkel játszunk és ezt én nagyon rosszul élem meg. Nem tudok nekik hinni. :( 30+
2016. márc. 25. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!