Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal korom ellenére (21) sokat fogytam (kb.50 kiló). Ez a testemen is meglátszik. Megismertem valakit, szeretnék vele őszinte lenni, de félek, hogyha az első randin elmondom ezt neki, akkor már nem fogom érdekelni. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2016. febr. 2. 14:29
1/22 anonim válasza:
Én a kilók számát nem mondanám el, csak azt, hogy fogytam.
2/22 anonim válasza:
Miért jó kamuzni? Miért jó, ha valaki egy álarcba szeret bele? Én már rögtön az elején elmondanám a legnagyobb hibáimat, mert ez egyfajta teszt is. Ha ezek után nem akarna tovább ismerkedni, jól jártam, mert nem lett volna tartós kapcsolatunk hosszútávon.
3/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ!
2016. febr. 2. 14:33
4/22 anonim válasza:
Hát nem tudom, én imádom, ha vannak striák egy nőn, és némi narancsbőr is a fenekén. Szörnyen felizgulok rá, persze ha nem kövér.
5/22 anonim válasza:
Amit a második mondott és még esetleg annyi, hogy ha nagyon zavar, elkezdhetnél valamit sportolni, feszesíti a bőröd és ilyen fiatalon még elég szépen helyre lehet hozni. Igaz, nem egyik napról a másikra, de sokat fog javulni.
Gratulálok a fogyáshoz.
6/22 opened paradise válasza:
Jobb még fiatalon,ruganyosabb a bőr.
Amúgy én is jobb szeretem az elején elmondani a hibákat.
7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából egy szigorú étrendet követek és mellé naponta sportolok legalább 30 percet. Így sikerült elérnem ezt a fogyást.
2016. febr. 2. 14:49
9/22 anonim válasza:
Ez egy nagyszerű eredmény, nem kell titkolnod.
Nyugodtan mondd el, semmi kínos nincs benne, illetve kétlem, hogy létezik olyan korlátolt pasi, akinek ez gond lenne.
(Milyen étrendet követsz?)
10/22 A kérdező kommentje:
Nincs dundi barátnőm :) Köszönöm! Igazából az évek alatt sikerült kiismernem saját magam a fogyás terén. 1200 kcal-ás étrendet követek. Napi 5x étkezek, keveset. Semmi cukor, fehérliszt, tészta, krumpli. Barna rizst, főként csirke húst fogyasztok, zöldséget és gyümölcsöt, persze mértékkel
2016. febr. 2. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!