Azt hallottam, hogy az első OKJ-s képzés ingyenes, amennyiben 21 éves korom előtt elvégzem. Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 19:05
3/8 anonim válasza:
Az első OKJ-s képzés ingyenes, akárhány éves is vagy.
22 éves korig (évveszteseknek 23) végezheted nappalin.
Ezután már csak levelezőre vagy távoktatásra járhatsz, de az ingyenes.
Akkor is jár neked egy ingyenes OKJ-s képzés, ha már van diplomád, illetve ha van már olyan OKJ-s végzettséged, amit úgy végeztél el, hogy fizettél érte.
Pl. nekem van 2 OKJ-s papírom, mindkettőt saját pénzből végeztem, van egy diplomám, 29 éves vagyok, tehát ingyen elvégezhetek egy OKJ-t levelezőn vagy távoktatáson.
4/8 anonim válasza:
Levelezőn SOSE ingyenes az OKJ, akkor se, ha az első...
5/8 anonim válasza:
Rosszul tudod. Nézz utána, mielőtt valótlan információt adsz.
6/8 anonim válasza:
Én pont most készülök ilyen képzésre, és eddig egyetlen felhívott helyen sem volt ingyenes...
7/8 anonim válasza:
A nappalis OKJ képzés abban az esetben ingyenes,ha 23 éves korod előtt befejezed,vagy ez lesz az első képzésed,és még nincs szakma a kezedben.A második esetben akárhány éves is vagy,ingyenes a képzés.De ha teszem azt,már van egy végzettséged,de még nem töltötted be a 23-at,akkor ingyenesen járhatsz,viszont amint betöltöd,áttesznek fizetősre.
8/8 anonim válasza:
Nem ingyenes. Én is beleesek az összes kritériumba, mégis fizetnem kell 40 ezret félévente. És az összes többi helyen is fizetni kell, ahol néztem. "Alapítványi támogatás" címszó alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!