Mi történik olyankor, ha felveszek 1 tárgyat és megbukok belőle, és nem teljesítem a képzés végéig?
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 20:40
1/9 anonim válasza:
Ha benne van a tantervben, mint kötelező óra, akkor fel kell venned másik félévben.
Ha csak szabadon választható, akkor teljesítesz helyette mást. És nem történik semmi. :)
2/9 A kérdező kommentje:
és ha kötelezően választott? azt nem tudod véletlenül?
2013. jan. 22. 20:49
3/9 anonim válasza:
Milyen képzésre jársz? Egyetem, BSc? Vagy okj-valami?
4/9 A kérdező kommentje:
egytem Bsc...
2013. jan. 22. 21:00
5/9 anonim válasza:
Én most végeztem Bsc-t, nekem is sok olyan tárgyam volt az évek alatt, amit felvettem de nem teljesítettem.
Nálunk úgy nézett ki, hogy a törzsanyagot teljesíteni kellett. Azon kívül voltak blokkos (kötelezően választható) tárgyak. És szabadon választhatóak.
Szóval, ha nem tartozik az a tárgy a törzsanyagodhoz, akkor nem lesz belőle baj.
De az etr-ben megtudod nézni a dinamikus tantervedben. :)
6/9 reptoid válasza:
Nyilván meg van szabva, hogy hány kötválas tárgyat kell teljesítened a képzés végéig (vagyis inkább a kreditjeid hány %-a legyen abból). Ha elbukod és nem veszed fel újra, semmi gond, ha tudod másik kötvállal pótolni majd.
7/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszaitokat :) még csak most kezdtem az egyetemen, azért nem vagyok tisztában a dolgokkal :) megy a zöld kéz
2013. jan. 22. 22:35
8/9 anonim válasza:
Semmi, csak legyen meg az elég kötvál kredited, de ráérsz másik tárgyat felvenni.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi neked is :)
2013. jan. 25. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!