Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire elfogadható? 20F és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható? 20F és 25N. Őszinte vélemény? Sok?

Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 13:55
1 2
 1/11 datass ***** válasza:
100%
Ha nektek megfelelő akkor kit érdekel más véleménye?
2015. júl. 9. 13:58
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem sok.

(27F és 39N)

2015. júl. 9. 13:58
 3/11 anonim ***** válasza:
37%

Ez csak Tőletek függ,hogy nektek sok-e vagy sem.

Én személy szerint nem jönnék össze egy nálam 5 évvel fiatalabb sráccal. Vagy egykorú legyen velem vagy idősebb.

26/n

2015. júl. 9. 13:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem sok, de úgy látszik téged zavar. Tekintve, hogy ellenkező esetben magasról tennél mások véleményére.
2015. júl. 9. 14:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, de egyszer azt kérdezte, ha ő lenne az idősebb, akkor összejönnék e vele? Gondolom őt ezek szerint igen...
2015. júl. 9. 14:03
 6/11 anonim ***** válasza:

3-as voltam.

Ezt most nem neked szól kérdező, de ahogy elnézem a mai 20 éves fiúkat, hát elég komolytalanok. Tehát nekem egy nálam 5 évvel fiatalabb fiúval nem tudnék mit kezdeni, nekem az még kisfiú lenne. A mai világban egy 20 éves tényleg komoly, érett férfi nagyon ritka. Én már évekkel ezelőtt tudtam, hogy mit szeretnék (férjet, gyereket) pár év múlva. A nők amúgy is hamarabb érnek, mint a férfiak. Tavaly volt az esküvőnk (akkor 25 voltam). Amúgy szerintem ideálisabb, ha a férfi javára van a +5 év (de ez megint csak az én véleményem).

Ha benneteket nem zavar, jól megvagytok,szeretitek egymást,akkor nincsen gond ezzel.:-)

26/n

2015. júl. 9. 14:09
 7/11 opened paradise ***** válasza:
Nem zavarja (szerintem),csak várta,hogy azt válaszold,hogy "Anélkül is,hisz tökéletes férfi vagy!" :D
2015. júl. 9. 14:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Én 20 évesen randiztam egy 25 éves lánnyal fél évig, és nekem semmi gondom nem volt a dologgal, talán őt egy kicsit zavarta, de egyébként nem jelentett nagy gondot
2015. júl. 9. 15:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pont jó.
2015. júl. 9. 17:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha a pasi kicsit komolyabb a koránál a nő meg kicsit gyerekesebb, akkor minden gond nélkük működhet, arra se nézne senki furcsán ha 22-23 évesen lennének együtt, és az meg már csak 2-2 év, ha mindketten pont abba az irányba térnek el a korosztályuktól, semmi meglepő nincs benne. Az én barátom is 4 évvel fiatalabb nálam, ugyanez a korosztály vagyunk. Nem gond, ő kicsit komolyabb, én kicsit komolytalanabb, így pont működik. Néha megkapom, hogy kettőnk közül még ő a """peodfil""" a kapcsolatban.

Már a szüleim is túltették magukat rajta, az elején azért picit bökte a csőrüket, de már elfogadták. Azóta találkoztak is vele, nem volt bajuk. Más nem nagyon szólt be miatta, néha kicsit meglepődnek amikor mondom, de hamar rájönnek, hogy nem vészesen furcsa. Sokkal kisebb eltérés kell hozzá az átlagtól, mint mondjuk 18-23 évesen 30+os pasival járni, az furcsább.

23L

2015. júl. 9. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!