Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért nem sikerül első randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem sikerül első randin ágyba bújni a nőkkel mert őszinte lennék?

Figyelt kérdés

Nagyon sok férfinek sikerül lefektetni a nőt az első randin. Hogy csináljátok??, nem értem.

Tény hogy őszintén megmondom, hogy menjünk fel hozzám vagy hozzád, vagy mit szólna egy kis kézi levezetéshez stb. Többi pasi hogy éri el ezt az első nőknél, úgy hogy nem mondja el szándékait őszintén? vagy hogyan?

2015. máj. 19. 17:38
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
* Többi pasi hogy éri el ezt az első randin a nőknél,....
2015. máj. 19. 17:40
 2/15 anonim ***** válasza:
pl olyan nőt választ akit könnyű táncba vinni nameg ágyba
2015. máj. 19. 17:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem őszinteség, hanem amatőrség. :D

Rá kell vezetni, fel kell keltened az érdeklődését, fel kell izgatnod, úgy fog menni. A szándékaidról hazudni nem kell, szóval amikor felhívod magadhoz és netán megkérdi, hogy szexet akarsz-e, akkor nem érdemes tagadni.

4/15 anonim ***** válasza:
96%

Hát ha bárki azt mondaná, hogy mit szólnék egy kis kézi levezetéshez, akkor nem hogy az első randin nem feküdnék le, hanem soha..ez annyira kiábrándító.

Hogy mi kell hozzá? Egy jó első randi..ahol a csaj tényleg élvezi a veled együtt töltött időt, láthatóan vonzódik hozzád és szívesen rád vetné magát.. Na akkor működni fog a lakásra invitálás.

Kérdéses, hogy a csaj mennyire tervezi komolyan. Ha laza kalandot keresek, akkor könnyebben belemegyek az ilyenbe, ha pedig komolyan jól éreztem magam és szívesen folytatnám, akkor ott lenne bennem, hogy vajon egy estére kellek e?!

Ha van annyira jó pasi, akkor vállalom a kockázatot, hogy max. lesz egy jó estém..

De ezt a szöveget a kézimunkáról fejezd be.

5/15 anonim ***** válasza:
100%
Az őszinteség és a szándékaid felvállalása nem feltétlenül nyers szókimondást jelent. Lehet olyan formában is felvezetni ilyen dolgokat, hogy mindketten pontosan tudjátok, miről van szó, mégsem érzi tőle magát k*rvának vagy könnyen kaphatónak a nő.
2015. máj. 19. 17:54
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
ezek a szövegek nem őszinték, hanem otrombák ::)ettől annak is 0 lesz a libidója aki amúgy szívesen megtette volna. később
2015. máj. 19. 17:57
 7/15 B.I.G ***** válasza:
5%

na ilyen dumát sem hallottam még XD kézilevelezés azt a kvaXD.Hallod apám nállam nyernél ha nő lennék XDna de viccet félretéve.

A kedves előttem szóló pontosan leírtam mi kell hozzá.Két könyűvérű egyén aki nagyon kivan már és ráadásul egész jól szimpatizálnak egymással.Ha olyan a höly igazán az elején máűr meg lehet tudni hogy meg tudod e dugniXD

De te neked ez a terved hogy ide feljössz és majd ellátunk tanácsokkal hogy tudjál minnél több nőt felcsábítni magadhoz XDNe haragudj de te az a pali vagy aki sha nem fog tudni még a második randin sem kefélni már ha kapsz második esélyt ilyn kézilevelezés utánXd TISZTA NAGY VICC HTALAMASAT NEVETTEM

2015. máj. 19. 17:59
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen, azért. A nőkkel soha nem szabad őszintének lenni.
2015. máj. 19. 18:04
 9/15 anonim ***** válasza:
47%
Nem a céljaidnak megfelelő nőkkel randizol. Ha biztosra akarsz menni, akkor az olyanokat hívd el egy randira, akinek fix tarifája van.
2015. máj. 19. 18:43
 10/15 anonim ***** válasza:
20%

1 jól nézek ki

2 sok a rib**anc

van még kérdés? :D

2015. máj. 19. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!