Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a könyvemről...

Mi a véleményetek a könyvemről? őszinte véleményeket! Az első fejezet lent.

Figyelt kérdés

A füstös szemsminktől és a még vastagabb szempilláktól a szemem olyan volt, mint egy villámokat szóró sötét viharfelhő.

- Nem nagy dolog, ha ilyen arca meg teste van a modellnek. Nem adnád kölcsön a szádat és a szemedet ma éjszakára?

Nevettem, de közben még mindig a tükörképemmel voltam elfoglalva.

- Tudod, még sosem volt rajtam semmi ilyesmi, és kisminkelve is most vagyok először.

- Komolyan? - nézett rám döbbenten.

- Apám tengerészgyalogos tiszt. Sminket még csak nem is érint-

hettem. Ami azt illeti, plázában sem jártam soha - mondtam, és jót nevettem Breannán, aki e borzalmak hallatán szinte sokkot kapott.

- Akkor, remélem, nem bánod, ha holnap elviszlek vásárolni.

- Ha egy sima bulira ilyenné tudsz varázsolni, akkor az összes ruhámat te választhatod ki.

Breanna sikoltozva és tapsikolva indult a kézitáskájáért.

- De jó! Most viszont menjünk, ideje felszedni pár pasit!

Megtorpantam, és a szemem elkerekedett. Beszélgetni sem tudok egy normális pasival, nemhogy felszedni.

- Izé, én nem vagyok valami tapasztalt a fiúk terén. Még barátom sem volt, meg semmi.

- Micsoda!?

- A tengerészgyalogos apa melyik részét nem értetted? Én éle-temben nem beszéltem olyan sráccal, aki nem tengerészgyalogos.

- Oké, állj! Te most komolyan beszélsz? Még soha nem

csókolóztál? - A lélegzete is elakadt, amikor zavaromban összeszorítot-

tam a számat.

- Na, megígérem, hogy legalább ezt megoldjuk még ma este.

Az arcom lángolt, miközben gyors léptekkel követtem a kocsijához, amelyet érettségire kapott ajándékba.

2015. máj. 8. 19:41
 1/4 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit tucat, de szivesen elolvasnám! Igy tovabb
2015. máj. 8. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát engem ez a kis részlet nem hozott lázba. Elég sablonos eddig a történet, úgy értem nem adott semmi pluszt, ami miatt felkeltette volna az érdeklődésem (szép lány, akinek még nem volt pasija, a gazdag vad barátnővel).

Amúgy nem értem, hogy a tengerészgyalogosból miért következik egyenesen, hogy szigorú az apukája...

Még annyit, hogy egy kicsit mesterkélt, hogy minket még csak nem is érinthettem, egy mai tini nem mond ilyet, gondolj bele.

Nem írod le, mi a tartalma a könyvnek? Hátha úgy izgalmasabban hangzana, és kíváncsi lennék a végkifejletre.

2015. máj. 8. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez egy fejezet? Ez még egy oldalnak is kevés, bocsi.
2015. máj. 8. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Maga a fogalmazásmód tetszik, legalább nincs tele helyesírási hibával, viszont kicsit tényleg tucatsztorinak tűnik. És ha ezt a nyúlfarknyi részletet egy fejezetnek szánod...
2015. máj. 9. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!