Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ez nagyon szexuális utalás, vagy elfogadható egy randin?
Ha még az ismerkedési fázisban vagyunk, de már többször találkoztunk és szeretném, ha megcsókolna.
Tehát mondjuk éppen beszél és én szemben vagyok vele és mikor a szájára nézek, picit megharapom az alsó ajkam, de azért nem olyan kihívóan, épp, hogy csak észre lehessen venni.
Ez túl sok lenne?
1.: de ennél nem akarok egyértelműbb jelet és nem is tudom, mi mást lehetne.
2.: a farkát biztos nem fogom stírölni, ott még nem tartunk
Ha teszik a pasi, önkénteleül is adsz jeleket, amiket ő szintén nem tudatosan, de vesz is. Pl. előredőlve hallgatod, másolod a mozdulatait, és persze a pupillád is kitágul.
Nekem is van valaki, akibe bele vagyok zúgva, számtalansztor rajtakapom magam, hogy a hajam tekergetem, az asztalon elé fektetem a csuklóm, tenyérrel felfelé, és elnyílt ajakkal hallgatom. ÉS előbb tudta, mint ahogy bennem tudatosodott volna, h szerelemes vagyok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!