Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez utalás egy randira?
Egyik munkatársammal kb fél éve jóba lettünk. Azóta napi rendszerezéssel,úgymond flörtölünk egymással (piszkálódunk,szemezés,stb).Én nem vettem eddig komolyan,h esetleg tetszetnék neki,de mostanában valahogy úgy érzem,hogy közel kerültünk egymáshoz.A piszkálódás már átment sokáig tartó szemezésbe,egyre közelebb állunk meg egymáshoz,mostmár oda-vissza egymáshoz érünk,ilyenek.Ezek jelenthetnek valamit? Sose voltam ilyen sokáig flörtviszonyban senkivel,és mivel hiszek a fiú lány barátságban (szeretek fiúkkal lógni,minden ökörségben benne lenni),ezért nem gyanakodtam arra pl. hogy bejövök neki.Most legutobb volt egy olyan kijelentése mikor magamhoz hívtam,h "randira megyünk"?! Ezt most hogy értette? tényleg randira gondolt volna? mondtam neki,h hívjon el :D
Hogy viselkednek a pasik,ha bejön nekik egy lány?
Köszönöm szépen a segítséget...
egy kiscsirke ;)
A viselkedés az nehéz dolog lenne hiszen mindenkinél mást jelenthet például egy kacsintás.
Ha úgy érzed, hogy sima barátság akkor nagyon nagyon óvatosan lépsz vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy megemeled a lábad. Ha netalántán "felsülne" a dolog akkor a barátság marad és egy jó nevetés tárgya lesz az egész. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!