Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ez nagyon szexuális utalás, vagy elfogadható egy randin?
Ha még az ismerkedési fázisban vagyunk, de már többször találkoztunk és szeretném, ha megcsókolna.
Tehát mondjuk éppen beszél és én szemben vagyok vele és mikor a szájára nézek, picit megharapom az alsó ajkam, de azért nem olyan kihívóan, épp, hogy csak észre lehessen venni.
Ez túl sok lenne?
Ez bizony tömény metakommunikáció... Így a legjobb az amit ösztönösen... tudatalatt csinálsz!... De ha az nem lenne elég néhány tudatoss trükk...mellesleg a kedvenceim:
1. Szokásos szemezés...minél hosszabb szemkontaktus
2. Ajakösszehúzás... mintha rúzsoznál...vagy mintha benedvesítenéd a szád... de ne használd a nyelved!!!... az már sok
(az ajakbaharapás felejtős mert attól arra gondolnék hogy valami bajod van!...idegess, feszült,stb.)
3. Hajtipustól függően!... Összfogni...leengedni... közben kihívóan nézni! A lényeg hogy láthatóvá valjon a nyakad, füled... akár pár pillre is! Ez szabadságot tükröz...és hogy zöld lámpája van a férfinak!
4. Szemezés közben picit félrebillented a fejed...oldalt nézzel rá... Kicsit kihívóan akár!
5. Végül a BEST OF!!!... A 4. megismételve 1 kis imbolygó...rotáló mozgàssal derékból!... Fontos hogy ne legyen gyors vagy erős a mozgás...finoman!!! Ez kiváltja a férfiból hogy stabilizáljon téged a csípődnél... vagy ha gyengédebb tipus akkor az arcodnál fog megérinteni... hogy leállítsa a mozgásod!
Ha ezek közül egyik sem válna be a pasi vagy homár...vagy felejtős kategoria!
Tessék kipróbálni ha tetszik valameik... Nekem bejött mindig ha 1 lany alkalmazta ezeket ;)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!