Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet ebből valami? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Becykeee kérdése:

Lehet ebből valami? Miért várja el hogy maximálisan őszinte legyek? Mit tegyek? Vagy hogy kommunikáljak vele?

Figyelt kérdés
3 éve ismerjük egymást, a férfi 40 éves én pedig 24, tavaly volt egy hónapos kalandunk, ami puszikkal tapizás kísért, vonzódtunk egymáshoz jókat beszélgetünk.De megszakadt ez az egész pont egy éve.Múlt hét kedden jöttem haza és láttam hogy utcából fordul ki, megfordult utánam integetett.És rá egy órára szintén sms-eztünk.Kérdeztem miért fordult meg.Ő azt írta majd elmondja személyesen.Tegnap átmentem hozzá.Másfél órát beszélgetünk.Szét ment a kapcsolata egy éve azt is elmondta őt nem csalta meg egyszer sem csak ami velem volt.Folyton kérdezgetett.Mondta hogy őszinte legyek vele mert van oka hogy most ott vagyok nála.Valamiért egy mondatott sem tudtam értelmesen össze rakni.zavarban voltam.És magához húzót elkezdte csókolni a nyakam épp úgy mint tavaly.De valamiért nagyon keserűnek éreztem őt.Igen voltak szexuális megmozdulásaink egymás felé.De semmi komoly.Kérte hogy csókoljam meg megcsókoltam és kérte hogy még...És elkezdett dicsérni.Jövő héten újra találkozunk. Nem értem elvárja tőlem hogy őszinte legyek de amikor kérdeztem smsben hogy van e valakije írta nincs.De együtt él egy nővel aki albérlő kisebb extrákkal.Nem értem,de nagyon örült nekem hogy átmentem.Nem akarok más lenni miatta mert ő ennyi idős.És nem tudom meddig tolerálja hogy nekem idő kell hogy megnyíljak.Normális válaszokat várok.
2015. okt. 28. 19:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Épeszű emberek tízezreit naponta koptatják le a nők, az ilyen férgeknek meg kettő is jut...behalok...

Nem veszed észre, hogy szarba sem néz ez az paraszt?

2015. okt. 28. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!