Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veled mi történne ha maximálisan szabadjára engednéd a szexuális ösztöneidet?
Ha mindig akkor és azzal szexelnél akit épp megkívánsz.
Férfiak és nők válaszára is kiváncsi vagyok.
Ha maximálisan szabadjára engedném, akkor esélytelen lennék egy párkapcsolatra. :D
Úgy kéthetente/havonta szoktam meglátni olyan férfit akit nagyon vonzónak találok. Szóval azért nem rendeznék napi szinten orgiákat akkor sem.
28N
Idegeneket én sem kívánok meg, mert nekem pont az a lényeg a szexben hogy örömet okozzak annak akit szeretek, és idegeneket nem szeretek épeszű körülmények között.
Ha viszont ismerős, haver, vagy ilyesmi, és épp nincs senkije, és maximálisan engedném hogy a farkam irányítson, akkor elmondanám mennyire jól néz ki, és célozgatnék arra mit tennék vele, megsimogatnám az arcát, és a csípőjét a hasa felé végigsimítanám, aztán a combját, nekidőlnénk a falnak, és benyúlnék a bugyijába, megujjaznám...stb. De ez nem fog megtörténni, mert általában engem kell elcsábítani, és nem szeretnék kalandokat.
hát hogy egy értéktelen k*rv* lennél ha megtennéd vagy hím r*ngyóó! Inkább keress valakit akivel szabadjára engedheted a vágyaid!!! De persze h csalogatóan hangzik de attól méég... -_- Inkább egy olyannal akivel komolyan együtt vagyok!
Szerintem itt az ideje h igyunk egy kávét! ! !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!