Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veled mi történne ha maximálisan szabadjára engednéd a szexuális ösztöneidet?
Ha mindig akkor és azzal szexelnél akit épp megkívánsz.
Férfiak és nők válaszára is kiváncsi vagyok.
Én is a párommal szeretkeznék egész nap. Hál isten találtam egy olyan partnert akivel egymásra nézünk, és letépjük a ruhát. Volt, hogy olyan sokáig szexeltünk, hogy a végén 1,5 órát feküdtünk az ágyban, és azon nevettünk, hogy egyikünk se tud megmozdulni. Esetleg extrém helyeken..az még izgatja a fantáziám :))
26/N
hűű ha!
inkább nem írom le mert szerintem túl durva lenne :-D
néha már így is sok vagyok a páromnak :-)
41/N
szabadjára engedem őket most is :D
nem szoktam ismeretleneket megkívánni, max végigmérem, hogy "hmm, fincsi pasi" de nem szexelnék vele ennyi alapján.
akit szeretek, annak viszont nem kegyelmezek most sem >:D
Nálam viszont nagyon nem érzelem függő a szex. Közre játszik, de ha bármit lehetne, akkor elég sok férfival lefeküdnék.
Teljesen tudatosan döntöttem el, hogy hűséges leszek, és nem érzelmi alapon. Jó a barátommal, de ha tehetném máshogy lenne, csak ez társadalmilag még nem elfogadott dolog.
25L
Akkor lehet, hogy ki sem szállnánk az ágyból a párommal :-)
Idegeneket kizárt, hogy megkívánjak, a szexhez nekem erős kötődés és érzelmek nélkülözhetetlenek.
Konkrétan nem is szoktam pasikat nézni, hidegen hagynak.
Max egy pár kiegészítőt vállalnék be, mert igy is kiéljük minden vágyunkat egymással :-)
2-3hetente ujj partner akit mindenbe bele vinnék,szószerint mindenbe.
aztàn jöhet a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!