Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható lehet, hogy miután találkozunk hazavigyen ne pedig hagyja, hogy mindennap vonatozzak?
Figyelt kérdés
Még igazából csak 4x találkoztunk de idáig mindig én mentem be a városba ahol lakik mivel ott tanulok bérletem van. Oké,hogy ki visz az állomásra de nem tudom ez mindig így lesz-e. 35km a távolság szóval végülis otthon vagyok egy 40 perc alatt csak érdekel, ez udvariatlanság vagy csak esetleg a benzin miatt nem vagy nem tudom.. lehet csak én gondolkodom ilyen furán de az előző barátom eleinte is kibirta,hogy hazavigyen autóval. Mit gondoltok? 22L /27F2016. márc. 3. 05:21
41/46 anonim válasza:
#40! Az legyen az én dolgom, hogy mit akartam tőle és, hogy megkaptam-e...:P
42/46 anonim válasza:
Azt, ha kocsija se lenne, eleve le sem álltál volna vele te Gold Digger? :D
43/46 Sunshinedoll válasza:
Nem várnám el, de nyilván jól esne, és azért az elég fukar megoldás, hogy mindig te menj, csak mert neked van bérleted.
44/46 anonim válasza:
Nyilván azért megy mindig ő, mert a pasinál tudnak kettesben lenni.
45/46 anonim válasza:
Én a magam részéről nem várnám el ezt. Inkább azt, hogy ő is jöjjön el hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!