Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható lehet, hogy miután találkozunk hazavigyen ne pedig hagyja, hogy mindennap vonatozzak?
Figyelt kérdés
Még igazából csak 4x találkoztunk de idáig mindig én mentem be a városba ahol lakik mivel ott tanulok bérletem van. Oké,hogy ki visz az állomásra de nem tudom ez mindig így lesz-e. 35km a távolság szóval végülis otthon vagyok egy 40 perc alatt csak érdekel, ez udvariatlanság vagy csak esetleg a benzin miatt nem vagy nem tudom.. lehet csak én gondolkodom ilyen furán de az előző barátom eleinte is kibirta,hogy hazavigyen autóval. Mit gondoltok? 22L /27F2016. márc. 3. 05:21
11/46 anonim válasza:
Így van, csináljátok felváltva, ő is menjen hozzád...jaa, hogy nálad nem lehet tukni? Akkor meg mit panaszkodsz, a helyet is ő biztosítja...:D
12/46 anonim válasza:
A segged ne nyalja ki?...Vacsorázni ne vigyen el?Maradj nála estére azt nem kell hazamenni....
13/46 anonim válasza:
És csodálkoznak a nők,ha a pasik ilyenek itt az oldalon,mikor szinte a szobájáig kell vinni egy lányt?
Mozgó járdát a házig,szobáig nem szeretnél?
Annyira anyagiasak a mai lányok,szörnyü!
Na ennyi!
14/46 anonim válasza:
Ezen mi a lóóóófassz az anyagiasság, amikor én veszem a kibasszott fáradtságot hogy átmegyek hozzá ő meg egyszer SEM hajlandó kedvességből mondjuk haza vinni, amikor esetleg éppen szar idő van? Annyira fel tud csesszni ez, hogy egy nő bármit mond, a sok megkeseredett fasszi okot talál arra, hogy pénzéhesnek titulálja a nőket... Hihhhhetetlen. Nem a nők a pénzéhesek, hanem te vagy nyomorék amiért nem találsz magadnak. Na ennyi....
15/46 anonim válasza:
7-es először is nem vagyok a kisanyád, se semmi másod. Nem őriztünk együtt libát. Másodszor feleslegesen lovagolsz a szavakon, hogy hazakísérjen vagy hazavigyen a lényeg, hogy egyedül megy a kislány haza nagyon sokszor a mai világban. Akár este is képesek útnak indítani a barátnőjüket a fiúk. Nem féltik sokan a másikat... És még 5 perc sétát se vállalnak be nagyon jól tudom. Vigyázzatok magatokra lányok, mert senki más nem fog rátok, csak saját magatokra számíthattok.
16/46 anonim válasza:
Bunkóság elvárni hogy hazavigyen. Bérlettel aprópénzből megjárod, majd ha ő megy hozzátok meg tolja az ezreseket a benzinbe, de hogy akkor is hurcoltásszon mikor te mész hozzá??
25n
17/46 anonim válasza:
Baszk.i, 70 km ről van szó és 4 szer találkoztak :D wtf itt a kérdés? az életbe nem vinném haza :D
18/46 anonim válasza:
Most kislány?De amikor b a sz ni kell akkor már nő?Miért kéne haza kísérni-e?Talán fél?Vegyen gáz-sprayt.Vagy a feminizmus nem engedi hogy megvédjétek magatok?Ha én megtudom magamat védeni egy nő is megtudja....
20/46 anonim válasza:
18-as, "ha én megtudom magam védeni egy nő is megtudja. Ha ba sz ni kell nő, hazafelé kislány." Őszintén remélem, hogy lányod születik majd egyszer. Te is csak a szavakon lovagolsz, mint a többi. A lényeg, hogy minden nő sz@rszemét r i b @ nc. Boldogság egy ilyen világban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!