Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható lehet, hogy miután találkozunk hazavigyen ne pedig hagyja, hogy mindennap vonatozzak?
Én nem várnám el annak ellenére sem, hogy volt olyan, aki ezt megtette értem (a visszaútnál). Nem szeretem szennyezni a környezetet, plusz gondolj bele, ez neki nem 35, hanem 70 km, ez időben is sok meg pénzben is. És különben is van bérleted.
Ez már nálam ilyen távnál nem lenne udvariassági kérdés. Esetleg annyi jól esne, hogy ha nagyon rossz idő van, akkor elvisz kocsival.
Semmi sem várható el, mert az elvárás, az kényszer, kötelesség!
Most még az elején vagytok, a többi pedig csak megegyezés tárgyát fogja képezni. Beszéljétek meg ezt majd a későbbiekben!
Szerintem nem udvariatlanság, csak mivel még erről nem beszéltetek, ezért ez a helyzet áll fen.
Ne légy követelődző, hogy már így az elején azt várod el, hogy hazafuvarozzon, csak mert az exed hazavitt. De a jelenlegi nem az exed! Remélem ezt is érted!
Egyébként olyan pitiáner dolgon akadsz fenn, hogy az már fájdalmas!
Azt, hogy a barátod nem taxi.
23/L
"Szerintem meg az a pitiáner, hogy egy lány már "követeledző" ha szeretné ha a pasija hazakísérné"
----Ja, csak itt nem az a helyzet, hanem a lány azt akarja, hogy a pasija HAZAVIGYE! Ha 5 percre lakna, gondolom nem jönne ide pampogni, hogy "miért nem kísér haza?" Itt egyszerűen taxi-nak nézi, az ő kényelmi szempontjából, nem azért, met még a "hazaúton" is vele szeretne lenni.
"mert nem ér nekik egy nő annyit. De ő bezzeg menjen fel hozzá"
Jaj ez megint úgy van előadva, mintha a nő "kegyeskedne" felmenni a pasihoz, hogy ezzel jót tegyen vele. Hát nem, kisanyám, ez egy kölcsönös dolog, ő si ugyanannyit kap, amennyit ad (mert nyilván élvezi ő is), ha nem akar(na) dugni, nem menne fel hozzá, ennyi. Jóhogy nem már azt mondod, fizessen érte, amiért méltóztatoptt lefeküdni vele, vagy a társasága lenni. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!