Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elvárható lehet, hogy miután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárható lehet, hogy miután találkozunk hazavigyen ne pedig hagyja, hogy mindennap vonatozzak?

Figyelt kérdés
Még igazából csak 4x találkoztunk de idáig mindig én mentem be a városba ahol lakik mivel ott tanulok bérletem van. Oké,hogy ki visz az állomásra de nem tudom ez mindig így lesz-e. 35km a távolság szóval végülis otthon vagyok egy 40 perc alatt csak érdekel, ez udvariatlanság vagy csak esetleg a benzin miatt nem vagy nem tudom.. lehet csak én gondolkodom ilyen furán de az előző barátom eleinte is kibirta,hogy hazavigyen autóval. Mit gondoltok? 22L /27F
2016. márc. 3. 05:21
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem elvárható lenne, de a mai világban kezd "álomkategória" lenni, hogy randi után hazakísérjen egy srác.
2016. márc. 3. 05:35
 2/46 anonim ***** válasza:
97%

Én nem várnám el annak ellenére sem, hogy volt olyan, aki ezt megtette értem (a visszaútnál). Nem szeretem szennyezni a környezetet, plusz gondolj bele, ez neki nem 35, hanem 70 km, ez időben is sok meg pénzben is. És különben is van bérleted.

Ez már nálam ilyen távnál nem lenne udvariassági kérdés. Esetleg annyi jól esne, hogy ha nagyon rossz idő van, akkor elvisz kocsival.

2016. márc. 3. 06:03
 3/46 anonim ***** válasza:
49%

Semmi sem várható el, mert az elvárás, az kényszer, kötelesség!

Most még az elején vagytok, a többi pedig csak megegyezés tárgyát fogja képezni. Beszéljétek meg ezt majd a későbbiekben!

Szerintem nem udvariatlanság, csak mivel még erről nem beszéltetek, ezért ez a helyzet áll fen.

Ne légy követelődző, hogy már így az elején azt várod el, hogy hazafuvarozzon, csak mert az exed hazavitt. De a jelenlegi nem az exed! Remélem ezt is érted!

Egyébként olyan pitiáner dolgon akadsz fenn, hogy az már fájdalmas!

2016. márc. 3. 07:01
 4/46 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem meg az a pitiáner, hogy egy lány már "követeledző" ha szeretné ha a pasija hazakísérné. Micsoda sz@rrágó férfiak vannak manapság. Hányinger. Még gyalog se kísérnének haza, mert nem ér nekik egy nő annyit. De ő bezzeg menjen fel hozzá. Undorító ez a világ. Ez a mostani emberiség is undorító úgy ahogy van.
2016. márc. 3. 07:12
 5/46 anonim ***** válasza:
29%

Azt, hogy a barátod nem taxi.

23/L

2016. márc. 3. 07:15
 6/46 anonim ***** válasza:
56%
Még ha egy kerületben laktok akkor sem kísér már haza egy mai pasi. És ti tapsikoltok hozzá, hogy ilyen férfiak vannak manapság, elnéztek minden tirpákságot annyira ki vagytok éhezve, hogy legyen valaki. Gratula, csak így tovább.
2016. márc. 3. 07:25
 7/46 anonim ***** válasza:
43%

"Szerintem meg az a pitiáner, hogy egy lány már "követeledző" ha szeretné ha a pasija hazakísérné"

----Ja, csak itt nem az a helyzet, hanem a lány azt akarja, hogy a pasija HAZAVIGYE! Ha 5 percre lakna, gondolom nem jönne ide pampogni, hogy "miért nem kísér haza?" Itt egyszerűen taxi-nak nézi, az ő kényelmi szempontjából, nem azért, met még a "hazaúton" is vele szeretne lenni.

2016. márc. 3. 07:54
 8/46 anonim ***** válasza:
35%

"mert nem ér nekik egy nő annyit. De ő bezzeg menjen fel hozzá"

Jaj ez megint úgy van előadva, mintha a nő "kegyeskedne" felmenni a pasihoz, hogy ezzel jót tegyen vele. Hát nem, kisanyám, ez egy kölcsönös dolog, ő si ugyanannyit kap, amennyit ad (mert nyilván élvezi ő is), ha nem akar(na) dugni, nem menne fel hozzá, ennyi. Jóhogy nem már azt mondod, fizessen érte, amiért méltóztatoptt lefeküdni vele, vagy a társasága lenni. :DD

2016. márc. 3. 07:59
 9/46 anonim ***** válasza:
65%
Anno nekem is volt egy barátom, aki csak a hévig vitt ki ha esett, ha fújt de ő egyébként is sóher volt és én többet költöttem rá mint ő rám... És ez engem is eléggé zavart, mert ha én veszem a fáradtságot és utazok hozzá egy órát, fizetem a jegyeket, stb., akkor ő is tegye már meg hogy legalább Pestig elvisz. Szerintem ez nem taxiztatás, hanem van annyira udvarias hogy viszonozza az én fáradtságomat, ha nem is mindig, de legalább rossz időben, vagy ha nagyon kimerült vagyok. Ennyit el lehet várni olyasvalakitől, akivel megosztom az ágyamat, a gondolataimat, az életemet.
2016. márc. 3. 08:04
 10/46 anonim ***** válasza:
Legközelebb ne te menj hozzá. Most ő következik.
2016. márc. 3. 08:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!