Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható lehet, hogy miután találkozunk hazavigyen ne pedig hagyja, hogy mindennap vonatozzak?
Figyelt kérdés
Még igazából csak 4x találkoztunk de idáig mindig én mentem be a városba ahol lakik mivel ott tanulok bérletem van. Oké,hogy ki visz az állomásra de nem tudom ez mindig így lesz-e. 35km a távolság szóval végülis otthon vagyok egy 40 perc alatt csak érdekel, ez udvariatlanság vagy csak esetleg a benzin miatt nem vagy nem tudom.. lehet csak én gondolkodom ilyen furán de az előző barátom eleinte is kibirta,hogy hazavigyen autóval. Mit gondoltok? 22L /27F2016. márc. 3. 05:21
21/46 anonim válasza:
Nem vagyok gyenge.Egy nő is lehet erős.Vagy a femináci nem terjed ki erre?
22/46 anonim válasza:
Nem írtam azt hogy minden nő ribek.Csak azt hogy a nőknek is elérhető minden.Tanulhat önvédelmet pl...
23/46 anonim válasza:
Ahogy beszéltek és viselkedtek a nőkkel abból teljesen ez jön le. Rögtön támadjátok a lányokat, hogy miért szeretnék, ha hazakísérnék őket... Édes Istenem, ti nem érzitek milyen torz az egész? Tanuljon önvédelmet és eredjen hazafelé a sz e x után. Annyira undorító. Nekem fel fordul a gyomrom ettől az egésztől. És most itt már nemcsak erről van szó, hanem a mai kapcsolatokról, hogy csak használják egymást a fiatalok, megalkusznak és ha valaki szót emel, hogy nem jól csináljuk a dolgokat, nem így kéne lennie az femináci, lotyó, követelődző, pénzéhes, de véletlenül se gondolkodunk el a dolgokon. De mindegy inkább befejezem a netezést is mára, mert úgyis olyan a mai világ amilyen és ez nem lesz már jobb.Hányok az egésztől.
24/46 anonim válasza:
15."És még 5 perc sétát se vállalnak be nagyon jól tudom."
Te lovagolsz a szavako, kisanyám!
Miről beszélsz, elolvastad Te a kérdést??? 4-szer találkoztak, MINDIG kivitte az állomásra! Onnan meg már ingyen van a csajnak a hazút, bérlete van, most komolyan azt várná el, hogy a pasi oda-vissza megjárja az utat kocsival? Azért ennyire ne legyen már elkényelmesedve, hogy más pénzén utaztatja magát, pláne ha ő még nem is keres, és otthon lakik!
25/46 anonim válasza:
Az a baj, a nők úgy vannak manapság egy kapcsolatban, hogy ők ADJÁK a szexet (mintha ők azt nem is élveznék ugyanúgy), és ezért nekik CSERÉBE már jár minden. Hát a nagy lófas.zt!
26/46 anonim válasza:
Hát nem igaz. Attyaúristen. :D Akkora vicc kategóriás emberek vannak, hogy az borzalom. Én nem értem komolyan mi akkora elvárás azon, hogy valaki néha hazavigye a nőjét. NÉHA. Nem mindig, csak !N É H A!. Ezt magyarázza már el nekem valamelyik okos fiú légyszi. :)
27/46 anonim válasza:
Neked mi nem világos??? Eddig 4-szer találkoztak, négyszer! Mindig kivitte az állomásra! Ez nem jelenti, azt,hogy ha komolyra fordul a kapcsolat, NÉHA majd nem viszi haza.
28/46 anonim válasza:
"Ezt magyarázza már el nekem valamelyik okos fiú légyszi. :)"
Az a probléma, hogy találkoztak 4-szer, de elvárja, hogy pár ezerért furikázza őt, amikor a vonat ingyenes, ahova mellesleg el is viszi. 1 percet sem spórol, de legalább elmegy 1-1.5 órája emberünknek. Ráadásul exhez hasonlítani? Nevetséges.
29/46 anonim válasza:
Én elmagyarázom, 4 találkozás után még csak épp hogy összejöhettek. 70 km-ről van szó, ami +1 óra a srácnak, úgy hogy nem is ismeri a lányt. Itt nem arról van szó hogy 10 perc utazáson spórolna a srác, hanem gondolom este. Vadveszély, meg eleve sötétbe vezetni, lehet hogy ott még sose járt autóval.
30/46 anonim válasza:
Meg az persze megint "alap" elvárás, hogy a a pasinak legyen saját lakás, ahol kettesben lehetnek, meg persze kocsija. Kíváncsi vagyok fordított esetben a csaj hazafurikázná-e a csávóját...:D Lemennék egy csajhoz, akivel párszor találkoztam, megdugnám, oszt mondanám neki, hogy figyi vigyél már haza, igaz ingyen is haza tudok menni, de azért na, ne kelljen már vonatoznom...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!