Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható lehet, hogy miután találkozunk hazavigyen ne pedig hagyja, hogy mindennap vonatozzak?
Szerintem meg az az elképesztő, hogy valakitől tök ismeretlenül (4 találkozás után a nulláról indulva gyakorlatilag még idegenek) szívességet vár el a kérdező.
A szívességet ha kapjuk megköszönjük, de elvárni ilyesmit elég szegényes lelkivilágra utal.
Olyan, mint egy barátom egyik barátnője. Haver igen jól áll anyagilag, jó munkahely, saját lakás, autó. Nem is sajnálta a pénzt sosem az aktuális barátnőjére. Egyszer az történt, hogy hirtelen ötlettől vezérelve színházba mentek, a csaj elhívta egyik barátnőjét is, majd a bejárat előtt közölte hogy akkor az ő barátnőjének a jegyét is légszi fizesd már ki, mert kiderült, hogy ezt már eleve megígérte a barátnőnek. Haverom azonnal nemet mondott :D
Mindenkinek mások az elvárásai. Én mondjuk nem várnám el, de egyszer-kétszer jól esne!
Volt egy srác, akivel mostanában ismerkedtem, nem volt nagy táv közöttünk, de mindig nekem kellett átmenni hozzá, mert drága a buszjegy. Hozzáteszem, hogy féláron utazott. Ott akadtam ki, amikor a 150 Ft-s buszjegyébe nekem kellett bepótolnom. Átmenni hozzá nem mindig lehetett, mert akkor ugyebár én is használom a vizet, stb...És mielőtt itt nagy kedvesen megjegyzik, hogy az volt a bajom a pasival, hogy szegény volt, hát velük közlöm, hogy nem, nem volt az. A nála százszor szegényebb volt barátom nem csinálta ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!