Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is érdekli hogy holnap találkozunk igaz?
Figyelt kérdés
Majd két hónapja randizgatok egy sráccal, holnap találkoznánk, de még azt sem beszéltük meg hogy hol meg mikor. Ma már biztos nem fogjuk mert elment bulizni meg haverozni.
Annyira rosszul esik hogy ilyen nemtörődöm srácot fogtam ki :( Szerintetek "szakítanom" kellene vele?
2015. szept. 17. 18:01
1/6 anonim válasza:
Talalsz jobbat hagyd a pics.aba
2/6 anonim válasza:
Eléggé félvállról kezel. Tudod mikor foglalkoznék én ilyennel.
3/6 anonim válasza:
Aha, én így voltam csak csajjal. Nem tudom megérteni az ilyen p.csákat.
4/6 anonim válasza:
Hagyd a francba és keress valami értelmes figurát.
5/6 anonim válasza:
de hogyhogy ennyit foglalkozol vele? ennyire jóképű?
6/6 anonim válasza:
Csak nekem fura, hogy két hónapja "randizgattok"? Annyi idő alatt már ki szokott alakulni a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!