Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi nem akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem akarja elsietni az ágybabújost részt, akkor komolyan érdekli a lány?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy ismerkedtünk meg, hogy a fiúnak van kapcsolata, már nem szereti a lányt, csak megbántani sem akarja, viszont én egyből megtetszettem neki. Elso ismeretseg egy buliban tortent es hat annyira kivantuk egymast, azóta is beszélgetünk napi szinten, tervezget velem. Meg voltam győzödve, hogy csak egyet akar tőlem, na meg ott a barátnő, és most hogy egy randevún elmondtam e félelmet, azt mondta, hogy akkor ismerkedjünk, ne siessük el. Hogy ez most szöveg-e, nem tudom, de hogy nem tepert le azonnal, jó jelnek tűnik. Szerintetek?
2015. szept. 13. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy csak töketlen.
2015. szept. 13. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Koránt sem. Csak max. egy jó nagy marhának tart:D aki még ezt a szöveget beveszi:D
2015. szept. 13. 22:43
 3/5 RRR ***** válasza:

talán

vagy te lennél az első és fél

2015. szept. 13. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Férfival csak akkor szabad kezdeni, bizni a szavaiban, amikor teljesen megszakitotta a kapcsolatot a másik nővel, legyen az kapcsolat vagy házasság. Vagy korrekten csinálja, vagy maradjon ott, ahol van és panaszkodjon a párjának.

Ezt már az előző generáció női is nagyon jól tudták. Érdemes ezt az elvet követni, szigorúan.

Dumálgathattok persze titkosan, de ne engedd még azt sem, hogy tapogasson vagy a szexbe tárgyaljon be. Határozottan mondd neki, hogy: Te foglalt pasival nem kezdesz, ezen kivül bármiről dumálhattok.

2015. szept. 13. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:

" van kapcsolata, már nem szereti a lányt, csak megbántani sem akarja,"

Tehát soha a büdös életben nem akarja elmondani neki, hogy már nem szereti. Érted?

Ezen nem változtat az sem, ha Veled bármiylen satbil, szoros kapcsolata alakul. Ő nem akarja leépíteni a másik lányt.

Ez teljesen rendben van, ha a másik lány is bennevan ebben a poliamoriban, de nekem nem úgy tűnik a dolog. Mert... megbántaná vele, ha a tudomására hozná.

Vili??

2015. szept. 14. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!