Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfi,19 éves lány?
Figyelt kérdés
Működhet a dolog vagy ez ebben a korban még nagy különbség?2015. júl. 27. 18:52
2/9 A kérdező kommentje:
Háhá! :D Még nem történt semmi, csak bejövök neki. :)
2015. júl. 27. 19:27
3/9 A kérdező kommentje:
Mármint én vagyok az a férfi.
2015. júl. 27. 19:28
6/9 anonim válasza:
Attól függ, mennyire érett a lány szellemileg. Ha felnőtt hozzád, és mindketten érzitek, akkor miért ne?
Én nem hiszek a korkülönbségi szakadékban. Ilyenkor mindig felteszem a kérdést:
"Milyen idős lennél, ha nem tudnád, hány éves vagy?"
19/L
7/9 anonim válasza:
Pár hónapos akár pár éves kapcsolatra is simán működhet, ha ő nem túlságosan kislány és te (még) nem tervezel a közeljövőben családot alapítani. Annál hosszabb időre már necces nagyon, de ha csak ellennél vele, nem tőle akarsz gyereket, akkor simán. Most nem akkora gond a korkülönbség, de ha 15 évvel hamarabb meghalsz mellőle vagy már túl idős leszel mire ő rászánja magát a gyerekre és valami betegséggel születik a gyerek, az nem jó senkinek. Amíg nem ez a terved, és úgy gondolod, hogyha még akár 2-3 évet is elvagy vele (ő még mindig fiatalon jön ki a kapcsolatból, nembaj neki), és még mindig van időd elérni a kapcsolati céljaidat, akkor simán működhet. Ha szeretnél gyereket és nem akarod, hogy a nagyapjának nézzenek az iskolában, akkor max pár hónapig élvezd a lánykát.
8/9 anonim válasza:
35 és 19 is működött, amiből eddig 37 /21 van jelenleg :)
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm mindenkinek a segítséget!
2015. júl. 28. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!