Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a villám randiról?
Figyelt kérdés
Vannak olyan rendezvények ahol sok ember van akik pár percre randiznak egymással aztán jön a következő. Ez jó dolog? Kinek ajánlott? Belemennétek ilyen randiba?2016. febr. 14. 12:54
1/7 anonim válasza:
Inkább csak 1-2 lánnyal ülnék le minden nap amíg meg nem találjuk egymást.
Ez a pár pecenként más számomra erőltetett.
2/7 anonim válasza:
Szerintem 5 perc alatt elég nehéz feloldódni, de mondjuk egy 20 perces nagyon jó, ha nem szimpatikus csak tovább mész és kész
3/7 Titusztitusz válasza:
Szerény meglátásom szerint az ilyesmi nagyon szánalmas tevékenység...És én nem vennék ilyenben részt semmi pénzért se...Ugyanis rettenetesen gépiesnek-életidegen dolognak tartom az ilyesmit...Ha már odáig jutnék valamikor hogy "társat kelljen keresnem" ilyesmi módon, akkor nekem sokkal szimpatikusabb lenne egy olyan szitu, ahol pl. meg lehet nézni a hölgyeket, aztán jelezni hogy melyik tetszik...A hölgyek esetében úgyszintén így történne a dolog, aztán ha EGYEZIK A KÉT szimpátiajelzés, akkor és csakis akkor ülnék le elbeszélgetni az illető hölggyel...De csak vele...Egy ilyen variáció szerintebb jóval emberibb dolog lenne, mint a "futószalagszerü" villám randi szisztéma...
4/7 anonim válasza:
Én kipróbálnám szívesen, de itt vidéken (Pápa) nincs ilyen.
5/7 anonim válasza:
Részese még nem voltam ilyennek, de kívülről már láttam, mikor pont olyankor sikerült betévednünk egy kávézóba, mikor a galérián ilyet tartottak :) Szerintem egyszer jó poén, nem voltak elvetemült ijesztő arcok ott, ha úgy alakulna, én kipróbálnám.
6/7 anonim válasza:
3-as van olyan amit leírtál csak virtuálisan. Tindernek hívják :)
7/7 Titusztitusz válasza:
Szia 6-os...Felnézve időnként erre a portálra, láttam már néhány kérdésnél kírva ezt a "tinder" szót, de sose tudtam hogy mit jelent, úgyhogy ezen okbol be se néztem az ilyen kérdésekre, de akkor mostmár tudom hogy mit takar ez a fogalom...Köszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!