Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tudnom az első randiról?
Figyelt kérdés
Szóval ma megyek az első randira, és nem tudom mit kéne csinálnunk, mire figyeljek oda.
Az rendben van hogy én megyek a csajhoz és nem ő hozzám (másik városba) ?
Légyszi segítsetek, nagyon izgulok! :)
2015. jún. 17. 07:13
1/4 Mumusan válasza:
Izgulj csak nyugodtan. Nem kell odafigyelni semmire. Csak legyél önmagad. Az első randin mindig béna Mindkét fél. Ezzel semmi gond nincsen.
2/4 anonim válasza:
mi csak setaltunk es beszeltunk mindenfelerol, ami jott. ne aggodj, jonni fog a tema, ne legyel szegyenlos. az elso randin koszonesnel a fiu ralepett a labamra, de nem szamit, mert nagyon edes volt a randi alatt es jol ereztem magam vele, csak igy visszagondolva kicsit vicces volt :D szoritok csak ugyesen :)
3/4 anonim válasza:
Hát első randin ne támadd le, pl. ne akard megcsókolni.
Ismerkedjetek, mesélj magadról és tegyél fel neki kérdéseket. Akár előre is gondolkodhatsz hogy mi az, amit elmondanál magadról és mi az, ami benne érdekel...
4/4 anonim válasza:
Egyetértek a hármassal. Elsősorban beszélgessetek, ismerkedjetek. Próbálj olyasmit is mesélni magadról ami érdekes, személyesebb dolog, de mindig mondj igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!