Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késett az első randiról, de nem 5 percet. Erről mi a véleményetek?
Találkoztam egy sráccal, ő 23, én 20. Előtte majdnem minden este beszéltünk msn-en, elég sokat. Viszont érdekesnek találom, hogy fél órát késett a találkozásnál, és még én telefonáltam utána, hogy na mi van. Azóta egyébként keres, ír sms-t, hív. Csak hát én úgy gondolom, hogy ha kicsit is komolyan veszi a dolgot velem, akkor próbál pontos lenni.
A másik dolog pedig, amit érdekesnek találok, hogy élőben nem olyan, mint msn-en. Fele annyira sem lelkizős, szóval mintha nem is azzal a fiúval találkoztam volna, akivel előtte ismerkedtem. Ki sem nézném belőle azt a szöveget, amiket írt.
Azt tudom, hogy tudja, hogy nem szeretem, ha ajtóstul rontanak a házba. De hát azért azt mondhatta volna, hogy tetszem-e neki (gondolom igen, ha azóta is keres). De akkor miért nem mondja? Úgy gondolja, tolakodásnak venném, vagy mi?
A normális válaszokat előre is köszönöm!
Szerintem még fiatal vagy,ezért nem érted még, ha meg nem, akkor meg még naív.Nos, szerintem a pasinak tetszel, s talán ez miatt nem mert annyira lelkizni.Könnyebb msn-en elmondani mi bánt, mint élőbe egy olyan embernek, aki jelent is valamit.
Az, hogy késett a randirol, az tény, eléggé gáz, még elhihető lenne, hogy valami fontosabb dolog jött volna közbe, akkor telefonált volna( s ebből gondolom, hogy a pasi sem lehet több 23-nál.Ha idősebb, akkor gáz, mert nincs elég esze, hogy tudja az illemet)
Az én párom az első randiról 40 percet késett,de legalább szólt. Nyilván nem a legjobb első benyomás,de tudott kárpótolni,elvégre 3 éve együtt vagyunk. :)
Nem is igazán a késéssel van a gond,hanem a többivel...Ha a személyisége nem megnyerő,akkor még pontossággal sem megy túl sokra.
A keses rossz pont, a fel ora meg egy rosszpont, es meg te kellett hivjad, hat ez sem valami jo jel. Probalok realis lenni, ugyhogy semmi szemelyeskedes;)csak a tenyeket tarom fel. Ezekkel ellentetben az jo:P, hogy a talalka utan keres, hiv, irogat;) Akkor most terjunk at az msn es szemtol szembeni beszelgetesre. 20 eves vagy, csak tudod, hogy az emberek teljesen maskepp viszonyulnak/kommunikalnak/nyilnak meg eloben es maskepp msn-en. Sokkal konnyebb bepotyogni az erzelmeket, mint szemtol szembe elmondani. Sokan felszabadultabbak amikor a billentyuzettel kozvetitik erzeseiket, gondolataikat, mert akkor nem kell azonnal szembesulniuk a masik szemely reakcioival. Szoval ezzel nincs semmi gond, hogy maskepp viselkedett a randin, sot, eloszor talalkoztatok, ez valamilyen szinten normalis. Ugyhogy ne komplikald tul a dolgokat es tartsd vele a kapcsolatot;)
U.I amugy viccesen megemlitheted, hogy maskor 5 perccel ELOBB es nem utobb jelenjen meg a randin:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!